Η σημερινή γκάμα εκδόσεων της Taycan αποτελείται από την 4S, την Turbo και την Turbo S, με κοινό παρονομαστή και τριών αυτών η ύπαρξη δύο ηλεκτροκινητήρων (έναν ανά άξονα), καθιστώντας τα μοντέλα τετρακίνητα. Σήμερα, όμως, η Porsche έδωσε στην δημοσιότητα την παρακάτω teaser φωτογραφία, λέγοντας μας να περιμένουμε κάτι καινούριο σύντομα.

1

Από την φωτογραφία φαίνεται στα αριστερά η νέα έκδοση που θα παρουσιάσει η γερμανική εταιρία, η οποία κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για την πισωκίνητη έκδοση της Taycan, όμοια με αυτήν που κυκλοφορεί ήδη στην Κίνα και έκανε πρόσφατα το παγκόσμιο ρεκόρ Guinness στο συνεχόμενο drift.

Αν πρόκειται για την βασική έκδοση, αυτή διαθέτει τον έναν ηλεκτροκινητήρα της στον πίσω άξονα, ο οποίος αποδίδει 326 άλογα (408 άλογα στη λειτουργία Overboost), και στην Κίνα προσφέρεται με δύο χωρητικότητες μπαταριών. Με την 79,2 kWh έχει 414 χλμ αυτονομίας στον κύκλο NEDC, ενώ με την μπαταρία των 93,4 kWh, η αυτονομία αυξάνεται στα 489 χιλιόμετρα ανά φόρτιση, ενώ με αυτή ο ηλεκτροκινητήρας αποδίδει 380 άλογα (476 άλογα στη λειτουργία Overboost).