Ο Ocon θα οδηγήσει ένα Alpine A110S σε δύο ειδικές του Rally Μόντε Κάρλο

Σχετικά άρθρα

H ομάδα της Alpine F1 ανακοίνωσε σήμερα ότι ο οδηγός της, Esteban Ocon, θα τρέξει στις δύο πρώτες ειδικές διαδρομές του Rally Μόντε Κάρλο με ένα Alpine A110S, κάνοντας το ντεμπούτο του σε αγώνες rally. To A110S του Γάλλου οδηγού θα είναι το συγκεκριμένο που βλέπεις στην φωτογραφία, το οποίο είναι σε μπλε χρώμα και φέρει τον αριθμό #31 στις πόρτες. Αυτός είναι ο ίδιος που χρησιμοποιεί ο 24χρονος Γάλλος στην Formula 1.

To φετινό Rally Μόντε Κάρλο ξεκινά επίσημα αύριο, 21 Ιανουαρίου, με την καρό σημαία να πέφτει την ερχόμενη Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, και είναι ο πρώτος αγώνας του φετινού WRC. O Ocon έκανε σήμερα αρκετά περάσματα στο shakedown και θα κάνει ένα πέρασμα αύριο το πρωί από τις ειδικές διαδρομές της πρώτης ημέρας. Πιο συγκεκριμένα, θα τρέξει στην Saint Disdier/Corps, μήκους 20,58 αγωνιστικών χιλιομέτρων, για να ακολουθήσει η Saint-Maurice/Saint-Bonnet, με μήκος 20,78 χιλιομέτρων.

Σε δήλωση του, ο Ocon είπε γεμάτος ενθουσιασμό:

Μόντε Κάρλο για πρώτη φορά. Είναι ένας θρυλικός αγώνας, ένα κόσμημα του μηχανοκίνητου αθλητισμού και γνωρίζω πόσο σημαντικό θα είναι να αποτελέσω μέρος του. Ανυπομονώ να οδηγήσω την όμορφη Alpine A110S. Πήρα μια πρώτη γεύση της Α110 τον Οκτώβριο με 3 γύρους στο Nordschleife.

Ήταν υπέροχα εκείνη την ημέρα, πολύ άνετο και ευέλικτο. Έχει δημιουργηθεί για αυτό το είδος πρόκλησης, με τις κλειστές φουρκέτες και τα ορεινά περάσματα. Οι αγώνες ράλλυ ήταν πάντοτε ένα όνειρο για εμένα, οπότε η οδήγηση του A110S στο Μόντε Κάρλο είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να ξεκινήσουμε τη χρονιά.

Να θυμίσω, ο Ocon είχε οδηγήσει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο και στο Nordschleife, λίγο πριν την έναρξη του αγωνιστικού τριημέρου για το Eifel GP, στην πίστα του Nurburgring.

Δες ακόμα

Ricciardo και Ocon οδηγούν “φοβισμένα” τα Renault Megane RS Trophy και Alpine A110 στο Nurburgring

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η κατήγορος του Christian Horner έκανε επίσημη καταγγελία στη FIA

Νέο κεφάλαιο στην υπόθεση Christian Horner, με την γυναίκα κατήγορο να έχει κάνει επίσημη καταγγελία για τη συμπεριφορά του στη FIA, ενώ ετοιμάζεται να...

Charles Leclerc: Θέμα χρόνου η Ferrari να αμφισβητήσει την Red Bull

Ο Charles Leclerc πιστεύει ότι η Ferrari είναι η ομάδα που έχει βελτιωθεί περισσότερο φέτος, θεωρώντας πως είναι "θέμα χρόνου" να αμφισβητήσουν την κυριαρχία...

Τρέχει στο GP Αυστραλίας ο Carlos Sainz

Ο Carlos Sainz θα επιστρέψει στην ενεργό δράση μετά την επέμβαση για την αφαίρεση της σκωληκοειδίτιδας που έκανε το περασμένο Σάββατο, 9 Μαρτίου, στη...
Autoblog.gr