Η Buick παρουσιάζει τις ανανεωμένες εκδόσεις των Enclave και Envision, με το δεύτερο να αποκτά και αυτό Avenir έκδοση. Ξεκινώντας από το Enclave, το μοντέλο αποκτά νέους προφυλακτήρες, νέα μάσκα, νέα LED φωτιστικά σώματα, νέα διακοσμητικά και νέες ζάντες. Στο εσωτερικό του συναντάμε νέες επενδύσεις, νέα διακοσμητικά, όπως και αναβαθμισμένο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Το Envision διαθέτει και αυτό νέους προφυλακτήρες, νέα γρίλια, νέα LED φωτιστικά σώματα και στο εσωτερικό του η Buick έχει τοποθετήσει νέα κεντρική κονσόλα με μια οθόνη αφής 10,2″ να βρίσκεται στο κέντρο της, head-up display, σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με υποστήριξη Apple CarPlay και Android Auto, με την Avenir έκδοση να έχει επίσης κλιματιζόμενα μπροστινά καθίσματα με λειτουργία μασάζ και θερμαινόμενα πίσω καθίσματα. Το Envision Avenir μπορεί να εξοπλιστεί ακόμη και με ενεργή ανάρτηση.

Μηχανικά εξοπλίζεται με τον 2,0-λιτρο turbo κινητήρα βενζίνης απόδοσης 228 ίππων που συνδυάζεται με 9-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, με την κίνηση να στέλνεται στους μπροστινούς τροχούς, με το σύστημα τετρακίνησης να υπάρχει στον πρόσθετο εξοπλισμό.

Από πλευράς συστημάτων ασφαλείας το μοντέλο φέρει αυτόματο σύστημα πέδησης, front pedestrian detection, lane-keep assist, lane-change alert, forward collision warning, following distance indicator, high-beam assist, rear cross-traffic alert, rear park assist, 360 μοιρών κάμερα και adaptive cruise control.