Η Mercedes ανακοίνωσε την ημερομηνία παρουσίασης του νέου μονοθέσιου της

Σχετικά άρθρα

Η Mercedes-AMG Petronas Formula 1 Team γίνεται η τρίτη ομάδα που ανακοίνωσε την ημερομηνία παρουσίασης του φετινού της μονοθέσιου. Τα αποκαλυπτήρια της W12 θα γίνουν στις 2 Μαρτίου, χωρίς να γίνεται γνωστό που θα γίνουν αυτά. Ωστόσο, παραδοσιακά η ομάδα αποκαλύπτει το μονοθέσιο στην πίστα του Silverstone και αμέσως μετά κάνει το shakedown του στην βρετανική πίστα.

Το πλήρες όνομα του μονοθέσιου είναι Mercedes-AMG F1 W12 E Performance, με την ομάδα να αναφέρει ότι ο χαρακτηρισμός “E Performance” είναι το νέο λογότυπο τεχνολογίας που θα χρησιμοποιείται σε όλα τα επερχόμενα υβριδικά μοντέλα της Mercedes-AMG, με την W12 να είναι το πρώτο μονοθέσιο που φέρει αυτό το όνομα.

Η γερμανοαγγλική ομάδα δεν έχει ανακοινώσει ακόμα την επέκταση του συμβολαίου του Lewis Hamilton, κάτι το οποίο -λογικά- θα έχει γίνει μέχρι την παρουσίαση του νέου μονοθέσιου. Αν γίνει αυτό, η ομάδα θα έχει για ακόμα μια χρονιά το ίδιο οδηγικό δίδυμο, καθώς ο Valtteri Bottas ανανέωσε για ακόμα ένα χρόνο το συμβόλαιο του, με το 2021 να είναι η πέμπτη χρονιά που θα βρίσκεται στην γερμανική ομάδα.

Ημερολόγιο παρουσιάσεων

Ομάδα Ημερομηνία Μέρος
McLaren 15 Φεβρουαρίου Woking, Αγγλία
Alfa Romeo 22 Φεβρουαρίου Βαρσοβία, Πολωνία
Mercedes 2 Μαρτίου Silverstone, Αγγλία
Red Bull
Renault
Aston Martin
Ferrari
AlphaTauri
Haas
Williams

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...