Αυτή η ροζ Bugatti Chiron είναι δώρο του Αγίου Βαλεντίνου στη γυναίκα του αγοραστή

Σχετικά άρθρα

Με την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου να απέχει κάτι λιγότερο από 30 ώρες, ένας πραγματικά πλούσιος κάτοικος του Λονδίνου δεν θέλησε να κάνει τα συνηθισμένα δώρα στην αγαπημένη του γυναίκα, γι’αυτό πήγε πριν λίγους μήνες στην αντιπροσωπεία του H.R. Owen, που βρίσκεται στο Mayfair της βρετανικής πρωτεύουσας, για να κάνει την ειδική του παραγγελία.

Η Chiron που επέλεξε είναι βαμμένη σε άσπρο ματ χρώμα, με ροζ (Silk Rose) λεπτομέρειες στο γεμάτο καμπύλες σώματα του γαλλικού hypercar, με τον διευθύνοντα σύμβουλο του H.R. Owen, Ken Choo, να τονίζει:

Αυτό είναι ένα πραγματικά ξεχωριστό μοντέλο της Bugatti, που θα θυμόμαστε πάντα ως ένα πραγματικά μοναδικό αυτοκίνητο. Έχουμε την τιμή να παίξουμε σημαντικό ρόλο στη σύνδεση του πελάτη μας με αυτήν την απίστευτη Chiron Sport.

Ο πελάτης ήρθε σε εμάς με ένα όραμα για το πώς ήθελαν να μοιάζει η νέα τους Bugatti, και χαιρόμαστε που το βάθος και η κλίμακα του εκτεταμένου καταλόγου αξεσουάρ και επιλογών της Bugatti επιτρέπει ακόμη και τα πιο φιλόδοξα σχέδια να υλοποιηθούν. Είναι απίστευτο να βλέπεις κάθε Bugatti να γίνεται με διαφορετικό τρόπο, με τον νέο ιδιοκτήτη να έχει την ευκαιρία να σφραγίσει το δικό του προσωπικό γούστο στο νέο του αυτοκίνητο.

Στο εσωτερικό, έχουν επιλεχθεί δερμάτινες επενδύσεις σε χρώμα Gris Rafale, με τον όνομα της γυναίκας (Alice) του αγοραστή να είναι ραμμένο με ροζ χρώμα στα προσκέφαλα των Comfort καθισμάτων. Το λογότυπο της Alice προστέθηκε επίσης στα μαρσπιέ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα