Ένα σπάνιο Subaru Impreza RB5 πωλείται για 77.230 ευρώ

Σχετικά άρθρα

Το 1999 η Subaru για να γιορτάσει την επιστροφή του Richard Burns στην αγωνιστική της ομάδα στο WRC, μετά από 3 χρόνια οδήγησης για λογαριασμό της Mitsubishi, έβγαλε στην αγορά το Impreza RB5.

Το αυτοκίνητο δεν είχε σημαντικές αλλαγές σε σύγκριση με το βασικό μοντέλο, με τα 444 Impreza RB5 που κατασκευάστηκαν να είναι σε γκρι χρώμα και εκτός από τις επεμβάσεις της Subaru Αγγλίας στο εξωτερικό και το εσωτερικό, ήταν σε μεγάλο βαθμό ίδιο με το MY1999.

Οι διαφορές περιορίζονται στις νέες 17άρες ζάντες ελαφρού κράματος και στα καθίσματα που επειδή δεν ήταν αναδιπλούμενα, αυξάνουν ελάχιστα την ακαμψία του πίσω μέρους.

Μάλιστα 170 από τα αυτοκίνητα απόκτησαν το πακέτο WR Sport που μεταξύ άλλων διαθέτει πολλά καλούδια της Prodrive, όπως νέα εξάτμιση, νέο intercooler, νέα αεροτομή και νέο πρόγραμμα στην ECU του εγκεφάλου, με τον 2,0-λιτρο κινητήρα να αποδίδει 237 άλογα με 350 Nm ροπής.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι το 351ο από αυτά που κατασκευάστηκαν, φέρει το WR Sport πακέτο και έχει διανύσει μόλις 6.550 χιλιόμετρα. Βρίσκεται στο Χονγκ Κονγκ και πωλείται έναντι 77.230 ευρώ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Tesla Model 3 Performance με 517 άλογα

Η Tesla παρουσίασε σήμερα την γρήγορη έκδοση του ανανεωμένου Model 3, το Model 3 Performance. Είναι το ισχυρότερο Model 3 που έχει κατασκευάσει η...

Η Subaru καταργεί το Legacy στις ΗΠΑ

Η Subaru Αμερικής έκανε γνωστό πως θα ολοκληρώσει την παραγωγή του Legacy την άνοιξη του 2025, όταν και θα φτάσει στο τέλος του MY2025...