Έτσι θα είναι το νέο Nissan Patrol Nismo

Σχετικά άρθρα

Πριν σχεδόν 1,5 χρόνο η Nissan παρουσίασε τη νέα γενιά του Patrol, το οποίο -από το 2016- πωλείται στην αμερικάνικη αγορά ως Armada. Η Μέση Ανατολή είναι το ιδανικό μέρος για τους αγοραστές του Patrol, καθώς εκεί το αξιόπιστο εκτός δρόμου μοντέλου πωλείται σε διαφορετικές εκδόσεις. Σύντομα θα προστεθεί και η Nismo έκδοση του, με την ιαπωνική εταιρία να έχει ξεκινήσει τις δοκιμές της έκδοσης. Με βάσει αυτές, βλέπουμε δύο renderings που μας δείχνουν πως θα μοιάζει η έκδοση παραγωγής.

Θα διαθέτει ζάντες 22″, νέο bodykit, σπορ ανάρτηση της Bilstein, βελτιωμένο σύστημα διεύθυνσης, ενώ θα υπάρχουν και οι κατάλληλες αλλαγές και στο εσωτερικό, ώστε να το κάνουν πιο άγριο. Έτσι, αναμένεται να διαθέτει λευκές/γκρι δερμάτινες επενδύσεις, κόκκινες ραφές και ξύλινα διακοσμητικά. Μηχανικά, λογικά το μοντέλο θα φορά έναν V8 5,6-λίτρων κινητήρα απόδοσης 434 ίππων, όντως 29 άλογα δυνατότερος από την απλή έκδοση.

ΠηγήKolesa

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Νέο Opel Grandland

Στις αρχές του μήνα η Opel αποκάλυψε το νέο Frontera και σήμερα η γερμανική εταιρία μας δείχνει τη νέα γενιά του Grandland, που τοποθετείται...