Αυτό είναι το νέο Nissan Patrol Nismo

Σχετικά άρθρα

Πριν 1,5 χρόνο η Nissan παρουσίασε τη νέα γενιά του Patrol, το οποίο -από το 2016- πωλείται στην αμερικάνικη αγορά ως Armada. Η Μέση Ανατολή είναι το ιδανικό μέρος για τους αγοραστές του Patrol και εκεί το αξιόπιστο εκτός δρόμου μοντέλου πωλείται σε διαφορετικές εκδόσεις.

Στις 31 του μηνός θα προστεθεί και η Nismo έκδοση του, με την ιαπωνική εταιρία να δίνει ένα teaser video του μοντέλου. Ωστόσο, ταυτόχρονα διέρρευσαν μερικές φωτογραφίες του Patrol Nismo, προερχόμενες από το Dubai.

To μοντέλο πατά σε ζάντες 22″, ενώ διαθέτει νέο bodykit, με τον εμπρός προφυλακτήρα να έχει μεγάλες εισαγωγές αέρα και επιθετική σχεδίαση. Στο πίσω μέρος, ο προφυλακτήρας είναι διαφορετικός σε σχέση με το συμβατικό μοντέλο, καθώς ενσωματώνει έναν μεγάλο διαχύτη, στα άκρα του οποίου υπάρχουν οι απολήξεις της εξάτμισης.

Ακόμα, το Patrol Nismo διαθέτει σπορ ανάρτηση της Bilstein, βελτιωμένο σύστημα διεύθυνσης, ενώ υπάρχουν και οι κατάλληλες αλλαγές και στο εσωτερικό ώστε να το κάνουν πιο άγριο. Έτσι διαθέτει λευκές/γκρι δερμάτινες επενδύσεις, κόκκινες ραφές και ξύλινα διακοσμητικά.

Μηχανικά, λογικά το μοντέλο φορά έναν V8 5,6-λίτρων κινητήρα απόδοσης 434 ίππων, όντως 29 άλογα δυνατότερος από την απλή έκδοση.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τέσσερα πρωτότυπα από την Nissan

Τα πρωτότυπα Epoch, Evo, Epic και Era παρουσίασε στην έκθεση του Πεκίνου η Nissan, πρωτότυπα που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με την Dongfeng Motor. Πρόκειται...

Η Nissan μειώνει τις εκτιμήσεις κερδών της

Η Nissan μείωσε κατά 14,5% τις εκτιμήσεις για τα ετήσια λειτουργικά της κέρδη της, επικαλούμενη χαμηλότερες από τις αναμενόμενες πωλήσεις αυτοκινήτων λόγω "γήρανσης" των...