Την Tempus Collection της Phantom παρουσίασε η Rolls-Royce, η οποία θα κυκλοφορήσει σε μόλις 20 μονάδες. Σύμφωνα με την βρετανική εταιρία η Phantom Tempus Collection είναι εμπνευσμένη από τον χρόνο και το πως αυτός περνά, αλλά και από την αστρονομία και το σύμπαν.

Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου υπάρχουν χιλιάδες φωτεινά στοιχεία οπτικών ινών στην οροφή, στα πάνελ των θυρών και στη κεντρική κονσόλα, που μιμούνται το κοντινότερο πάλσαρ στη Γη, που βρίσκεται 280 έτη φωτός μακριά μας.

Οι πάλσαρ είναι αστέρες νετρονίων με ισχυρό μαγνητικό πεδίο που περιστρέφονται ταχύτατα γύρω από άξονα και καθώς τους παρατηρούμε από την Γη καταγράφουμε αλληλουχία σχεδόν περιοδικών παλμών. Είναι μία κατηγορία παλλόμενων ουράνιων ραδιοπηγών, ουράνια δηλαδή σώματα που εκπέμπουν ανιχνεύσιμη ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία με τη μορφή ραδιοφωνικών κυμάτων.

Οι πάλσαρ ξεχωρίζουν από όλες τις άλλες ουράνιες πηγές επειδή παρατηρούμε από αυτούς ταχύτατους περιοδικούς παλμούς σε διάφορες περιοχές ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας, με περιόδους από χιλιοστά του δευτερολέπτου, μέχρι μερικά δευτερόλεπτα, σε αντιδιαστολή προς όλα τα άλλα ουράνια σώματα που εμφανίζουν περιόδους κάθε είδους μεταβολών (περιστροφής κλπ.) της τάξεως των ωρών και άνω.