Ηλικιωμένη κινούταν στο αντίθετο ρεύμα στη Λεωφόρο Ευελπίδων

Σχετικά άρθρα

Σήμερα το πρωί, μια κάμερα τοποθετημένη στο παρμπρίζ ενός αυτοκινήτου, κατέγραψε μια ηλικιωμένη να κινείται στο αντίθετο ρεύμα της λεωφόρου Ευελπίδων (πρώην λεωφόρος Βάρης – Κορωπίου), προκαλώντας την οργή των διερχόμενων οδηγών.

Όπως θα δεις στο παραπάνω video, περίπου στο 20στό δευτ., η οδηγός -πίσω από το τιμόνι ενός Ford Focus Cabrio- κινούνταν προς τα Βλάχικα, ενώ βρισκόταν στο ρεύμα με κατεύθυνση προς το αεροδρόμιο και λίγο πριν τη Σχολή Ευελπίδων.

Ευτυχώς δεν σημειώθηκε κάποιο ατύχημα, καθώς σε εκείνο το σημείο η ορατότητα -λόγω της μορφολογίας του εδάφους- δεν είναι η καλύτερη, ενώ οι περισσότεροι οδηγοί και αναβάτες μοτοσικλετών αναπτύσσουν υψηλή ταχύτητα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Διακοπή της κυκλοφορίας τη Μεγάλη Δευτέρα στα Λιμανάκια

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της Λ. Βάρκιζας – Σουνίου στη θέση Λιμανάκια ανακοίνωσε η Τροχαία για την Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου 2024. Συγκεκριμένα, λόγω εκτέλεσης...

Ξεκινούν και πάλι τα έργα για το Flyover. Απορρίφθηκε η αίτηση αναστολής

Ξεκινούν και πάλι τα έργα κατασκευής του Flyover στη Θεσσαλονίκη, καθώς το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε την αίτηση αναστολής των εργασιών που είχαν καταθέσει...