Οι ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης παρέλαβαν τα νέα τους Audi

Σχετικά άρθρα

Μπορεί η Ρεάλ Μαδρίτης να απέχει 5 βαθμούς από την κορυφή της La Liga (με την συμπολίτισσα Ατλέτικο να βρίσκεται στη κορυφή παρότι έχει ένα παιχνίδι λιγότερο), αυτό δεν εμπόδισε τους παίκτες της να παραλάβουν τα νέα τους εταιρικά αυτοκίνητα.

Η συνεργασία της ομάδας με την Audi μετρά ήδη 19 χρόνια, και όπως θα δεις για άλλη μια φορά, τα SUV μοντέλα της Audi αποδείχθηκαν ιδιαίτερα δημοφιλή ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Επιπλέον, για πρώτη φορά φέτος, όλα τα αυτοκίνητα που παρέλαβε η Ρεάλ Μαδρίτης έχουν ήπια ή plug-in υβριδικά συστήματα και σε κάποιες περιπτώσεις είναι αμιγώς ηλεκτρικά.

Κάποιο μοντέλο της γκάμας Q προτίμησαν ο Βέλγος τερματοφύλακας Thibaut Courtois, ο Γερμανός μέσος Toni Kroos και ο Γάλλος Karim Benzema, ενώ ο επίσης Γάλλος κεντρικός αμυντικός Raphael Varane διάλεξε το Audi e-Tron Sportback.

Ο Alvaro Odriozola, ο Ισπανός δεξιός οπισθοφύλακας, διάλεξε το plug-in υβριδικό Audi A7 Sportback. Φυσικά, υπήρξαν και οι ποδοσφαιριστές που προτίμησαν τις πολύ γρήγορες εκδόσεις. Για παράδειγμα, ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος Carlos Casemiro διάλεξε ένα Audi RS 7 Sportback, ενώ ο προπονητής Zinedine Zidane αλλά και ο αρχηγός της Ρεάλ και της εθνικής ομάδας της Ισπανίας, Sergio Ramos, επέλεξαν ένα Audi RS 6 Avant.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Τρία νέα αυτοκίνητα στο Gran Turismo 7

Διαθέσιμη είναι από χθες η δωρεάν αναβάθμιση 1.46 του Gran Turismo 7 που προσθέτει στο παιχνίδι τρία νέα αυτοκίνητα. Πρόκειται για τα Afeela Prototype...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...