Σχεδιαστής BMW: Ο καλός σχεδιασμός δεν έχει να κάνει με το αν είναι όμορφος ή άσχημος

Σχετικά άρθρα

Μια ακόμη συνέντευξη παραχώρησε ο Domagoj Dukec, ο επικεφαλής σχεδιασμού της BMW, ο οποίος υπερασπίστηκε ξανά τη νέα σχεδιαστική προσέγγιση της γερμανικής εταιρίας, με τις τεράστιες γρίλιες.

Ο Dukec χαρακτήρισε τη νέα Σειρά 4 ως ένα πολύ κομψό αυτοκίνητο με πολύ καλές αναλογίες, προσθέτοντας πως οι άνθρωποι δεν πρέπει να βλέπουν την μάσκα από μόνη της αλλά ως μέρος του συνολικού σχεδιασμού του αυτοκινήτου, τονίζοντας πως πρέπει κανείς να κρίνει την μάσκα όπως κρίνει ένα μενού τριών πιάτων σε ένα εστιατόριο.

Επίσης είπε πως ένας καλός σχεδιασμός δεν έχει να κάνει με το κατά πόσο το αποτέλεσμα είναι όμορφο ή άσχημο, καθώς και τα δύο είναι υποκειμενικά. Επανέλαβε τις δηλώσεις του πως δεν μπορεί να ικανοποιήσει το 100% των ανθρώπων, καταλήγοντας πως αυτό που θέλουν στην BMW είναι οι άνθρωποι να αισθάνονται αιώνια αγάπη με το αυτοκίνητό τους, και όχι απλά να ενθουσιάζονται όπως ενθουσιάζεται κάποιος όταν βλέπει έναν άλλον ελκυστικό άνθρωπο.

ΠηγήEsquire.com

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...

Η AC Schnitzer βελτιώνει την BMW X5 facelift

Ο βελτιωτικός οίκος AC Schnitzer παρουσιάζει το νέο bodykit που ετοίμασε για την ανανεωμένη BMW X5. Αυτό αποτελείται spoiler στον μπροστινό προφυλακτήρα, αεροτομή, φουσκώματα...