Η Toyota teasάρει το X Prologue

Σχετικά άρθρα

Την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 17 του μήνα, η Toyota θα παρουσιάσει το X Prologue, ένα νέο πρωτότυπό της που φέρει λεπτά LED φωτιστικά σώματα και κατά πάσα πιθανότητα θα μας δείχνει το πως θα μοιάζει το ηλεκτρικό SUV που θα βασίζεται στην e-TNGA πλατφόρμα και που αναπτύσσει από κοινού με την Subaru.

Το ηλεκτρικό SUV της Toyota θα έχει αντίστοιχο μέγεθος με το RAV4. Θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο ZEV της Toyota στην Ιαπωνία, με την ιαπωνική εταιρία να μην ανακοινώνει το όνομα του νέου της αυτοκινήτου.

Η e-TNGA πλατφόρμα θα μπορεί να υποστηρίζει πισωκίνητα, προσθιοκίνητα και τετρακίνητα μοντέλα, που θα εξοπλίζονται με μια μεγάλη γκάμα μπαταριών και ηλεκτροκινητήρων που θα ταιριάζουν σε διάφορους τύπους οχημάτων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Toyota ανακαλεί 211.000 Prius

Η Toyota προχωρά στην ανάκληση 211.000 Prius και Prius Prime, παγκοσμίως, παραγωγής 2023 και 2024, επειδή οι πίσω πόρτες ενδέχεται να ανοίξουν απροσδόκητα. Το Prius...

Η θρυλική TWR επιστρέφει και teasάρει το αυτοκίνητο της

Ένα από τα πιο διάσημα ονόματα μηχανολογίας στο κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η TWR, θα ξεκινήσει μια νέα ζωή ως κατασκευαστής bespoke αυτοκινήτων. Η...