Το Hyundai Kona N αποκαλύπτεται

Σχετικά άρθρα

Η Hyundai έδωσε τέσσερις φωτογραφίες του Kona N που αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα μέσα στις επόμενες ημέρες. Το Kona N προστίθεται στα i30 N και i20 N και γίνεται το πρώτο SUV της οικογένειας των N μοντέλων.

Μηχανικά φορά τον 2,0-λιτρο turbo κινητήρα με απόδοση 275 ίππων, που συνδυάζεται τόσο με 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο, όσο και με το 8-τάχυτο DCT αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Αισθητικά, το Kona N διαθέτει δυναμική προσωπικότητα, καθώς η Hyundai έχει τοποθετήσει νέους προφυλακτήρες και έχει αντικαταστήσει τα μαύρα πλαστικά προστατευτικά περιμετρικά του αμαξώματος, με νέα βαμμένα στο χρώμα του αμαξώματος.

Επιπλέον, το γρήγορο SUV διαθέτει νέα μάσκα, πλαϊνές ποδιές, επιθετικό διαχύτη, αεροτομή, τριγωνικό τρίτο φως φρένων και δύο μεγάλες απολήξεις εξατμίσεων. Τέλος φορά ζάντες 19άρες ζάντες, που μέσα τους κρύβουν μεγάλα φρένα με κόκκινες δαγκάνες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 511 Hyundai Kona στην Ελλάδα

Ανακαλούνται 511 Hyundai Kona στην Ελλάδα, παραγωγής από Απρίλιο 2023 ως και Δεκέμβριο 2023 που έχουν εισαχθεί στην Ελλάδα από τον Επίσημο Εισαγωγέα, επειδή...

Η θρυλική TWR επιστρέφει και teasάρει το αυτοκίνητο της

Ένα από τα πιο διάσημα ονόματα μηχανολογίας στο κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η TWR, θα ξεκινήσει μια νέα ζωή ως κατασκευαστής bespoke αυτοκινήτων. Η...