Η Volkswagen φέρνει στην Ευρώπη το Nivus μέσα στο 2021

Σχετικά άρθρα

H Volkswagen έχει ήδη αρκετά SUV στην γκάμα της για τις αγορές της Ευρώπης, καθώς μπαίνοντας σε μια αντιπροσωπείας μπορείς να δεις το T-Cross, το T-Roc, το Tiguan, το Tiguan Allspace και το Touareg. Υπάρχουν, όμως, πολλά περισσότερα σε αγορές εκτός Ευρώπης, όπως το Taos, το Atlas και το Atlas Cross Sport κλπ.

Ωστόσο η γερμανική εταιρία θα επεκτείνει περαιτέρω τις επιλογές της στην Ευρώπη, καθώς από τα τέλη του τρίτου/αρχές του τέταρτου τριμήνου του έτους η VW επιβεβαίωσε ότι θα κάνει διαθέσιμο το Nivus στις αγορές της Γηραιάς Ηπείρου. Αυτό παρουσιάστηκε το καλοκαίρι του 2020 και από τότε κυκλοφορεί στις αγορές της Λατινικής Αμερικής.

Το Nivus είναι πρακτικά η coupe έκδοση του T-Roc, καθώς έχει χαμηλότερη κατά 10 χλστ. οροφή, με τη Volkswagen να  το τοποθετεί απέναντι στο Toyota C-HR. Το Nivus σχεδιάστηκε και εξελίχθηκε 100% στην Βραζιλία και παράγεται στο εργοστάσιο της εταιρίας στο Sao Bernardo do Campo της Βραζιλίας, εκεί όπου κατασκευάζονται επίσης τα Polo και Virtus για την αγορά της Λατινικής Αμερικής.

Το Nivus βασίζεται στο Polo και το μεταξόνιο του αγγίζει τα 2,56 μέτρα. Διαθέτει μεγάλο πίσω πρόβολο, που αυξάνει τον χώρο αποσκευών του μοντέλου στα 415 λίτρα. Το μήκος του φτάνει στα 4.266 χλστ. μέτρα, το ύψος τα 1.49 μέτρα, διαθέτει σπορ σχεδίαση, LED φωτιστικά σώματα και ένα νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας που προσφέρει υψηλό επίπεδο συνδεσιμότητας και εξατομίκευσης. Υπάρχει 10″ κεντρική οθόνη αφής και 10″ ψηφιακός πίνακας οργάνων. Μηχανικά, αναμένεται να φέρει τα σύνολα του VW Polo και T-Roc.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...