Sainz​ και Leclerc​ οδηγούν δύο Ferrari SF90 στην Imola

Σχετικά άρθρα

O Carlos Sainz​ και ο Charles Leclerc​ βρέθηκαν πριν μερικές ημέρες στην πίστα της Imola για να οδηγήσουν την Ferrari SF90 Stradale​, με το πακέτο Assetto Fiorano, ο πρώτος, και την Ferrari SF90 Spider​ ο δεύτερος.

Η νέα SF90 Stradale είναι το πιο γρήγορο μοντέλο που έχει βγει ποτέ από τις πύλες του εργοστασίου της Ferrari στο Maranello, με το το ιταλικό supercar να κινείται από έναν νέο 4,0-λιτρο V8 turbo κινητήρα, με περιεχόμενη γωνία 90 μοίρες, απόδοσης 780 ίππων στις 7.500 σ.α.λ. και 800 Nm ροπής στις 6.000 σ.α.λ., με τον κόφτη να αγγίζει τις 8.000 σ.α.λ.

Αυτός συνδυάζεται με τρεις ηλεκτροκινητήρες, με τη συνδυαστική απόδοση του αυτοκινήτου να αγγίζει τα 1.000 άλογα. Στον πίσω άξονα και ανάμεσα στον κινητήρα με το νέο 8-τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη υπάρχει ο ένας ηλεκτροκινητήρας, γνωστός και ως MGUK (Motor Generator Unit, Kinetic). Οι άλλοι δύο βρίσκονται στον εμπρός άξονα (έναν ανά τροχό), με τον οδηγό να μπορεί να επιλέξει μεταξύ τεσσάρων προγραμμάτων λειτουργίας της μονάδας ισχύος.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα