Η Toyota παρουσίασε την Adventure έκδοση του Yaris Cross

Σχετικά άρθρα

Πριν έντεκα μήνες η Toyota παρουσίασε το Yaris Cross, και σήμερα η ιαπωνική εταιρία μας δείχνει την Adventure έκδοση του μοντέλου, που προσθέτει πιο “εκτός δρόμου” εξωτερικά χαρακτηριστικά και νέα στοιχεία στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Αυτή η έκδοση του υβριδικού SUV της Toyota έχει έναν σαφώς διαφορετικό χαρακτήρα από την έκδοση Elegant, που παρουσιάστηκε πέρσι, με το Yaris Cross Adventure να δίνει έμφαση στην καταλληλότητα του αυτοκινήτου για χρήση εκτός των αστικών δρόμων, μετατρέποντας το σε ένα μοντέλο ελεύθερου χρόνου, για εξερεύνηση και απόλαυση στην εξοχή και σε ανοιχτούς δρόμους.

Η Adventure έκδοση ξεχωρίζει από τα προστατευτικά στον εμπρός και πίσω προφυλακτήρα, στις ασημί ράγες οροφής και στις ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, με σκούρο γκρι φινίρισμα.

Στην καμπίνα, η αίσθηση του Yaris Cross Adventure εκφράζεται με τις piano black λεπτομέρειες, στις μαύρες δερμάτινες επενδύσεις στα καθίσματα, τα οποία διαθέτουν νέο -Adventure- σχέδιο, ενώ υπάρχει μια διακοσμητική χρυσή γραμμή στο μαύρο, μαλακό ταμπλό και στα πάνελ των θυρών.

Εκτός από την Adventure έκδοση, η Toyota έδωσε φωτογραφίες και για την έκδοση Premiere. Αυτή βασίζεται στην Adventure και διαθέτει μοναδικές επένδυσες στα δερμάτινα καθίσματα και ζάντες 18 ιντσών με ξεχωριστό σχεδιασμό. Επιπλέον, η έκδοση είναι εξοπλισμένη με αυτόματη ηλεκτρική πόρτα του χώρου αποσκευών, με αισθητήρες λακτίσματος, head-up οθόνη και εξωτερική διχρωμία.

Το Yaris Cross Premiere Edition θα είναι διαθέσιμο για τους πρώτους 12 μήνες των πωλήσεων, και οι παραγγελίες του θα ανοίξουν στις αρχές του δεύτερου τρίμηνου του έτους, ενώ οι παραδόσεις του μοντέλου θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο του 2021.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δύο νέα ηλεκτρικά παρουσίασε η Toyota στη Κίνα

Στην έκθεση του Πεκίνου η Toyota παρουσίασε τα bZ3C και bZ3X, δύο νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά της Κίνας. Αποτελούν τις...

Η Toyota ανακαλεί 211.000 Prius

Η Toyota προχωρά στην ανάκληση 211.000 Prius και Prius Prime, παγκοσμίως, παραγωγής 2023 και 2024, επειδή οι πίσω πόρτες ενδέχεται να ανοίξουν απροσδόκητα. Το Prius...

EuroNCAP: Πεντάστερα τα Nio EL6, Toyota C-HR και υπό προϋποθέσεις το Honda CR-V

Ο EuroNCAP έκανε γνωστά τα αποτελέσματα των δοκιμών ασφάλειας που διενήργησε στα Nio EL6, Toyota C-HR, και Honda CR-V υπό τους ενημερωμένους κανονισμούς του...