Πριν έντεκα μήνες η Toyota παρουσίασε το Yaris Cross, και σήμερα η ιαπωνική εταιρία μας δείχνει την Adventure έκδοση του μοντέλου, που προσθέτει πιο “εκτός δρόμου” εξωτερικά χαρακτηριστικά και νέα στοιχεία στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Αυτή η έκδοση του υβριδικού SUV της Toyota έχει έναν σαφώς διαφορετικό χαρακτήρα από την έκδοση Elegant, που παρουσιάστηκε πέρσι, με το Yaris Cross Adventure να δίνει έμφαση στην καταλληλότητα του αυτοκινήτου για χρήση εκτός των αστικών δρόμων, μετατρέποντας το σε ένα μοντέλο ελεύθερου χρόνου, για εξερεύνηση και απόλαυση στην εξοχή και σε ανοιχτούς δρόμους.

Η Adventure έκδοση ξεχωρίζει από τα προστατευτικά στον εμπρός και πίσω προφυλακτήρα, στις ασημί ράγες οροφής και στις ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, με σκούρο γκρι φινίρισμα.

Στην καμπίνα, η αίσθηση του Yaris Cross Adventure εκφράζεται με τις piano black λεπτομέρειες, στις μαύρες δερμάτινες επενδύσεις στα καθίσματα, τα οποία διαθέτουν νέο -Adventure- σχέδιο, ενώ υπάρχει μια διακοσμητική χρυσή γραμμή στο μαύρο, μαλακό ταμπλό και στα πάνελ των θυρών.

Εκτός από την Adventure έκδοση, η Toyota έδωσε φωτογραφίες και για την έκδοση Premiere. Αυτή βασίζεται στην Adventure και διαθέτει μοναδικές επένδυσες στα δερμάτινα καθίσματα και ζάντες 18 ιντσών με ξεχωριστό σχεδιασμό. Επιπλέον, η έκδοση είναι εξοπλισμένη με αυτόματη ηλεκτρική πόρτα του χώρου αποσκευών, με αισθητήρες λακτίσματος, head-up οθόνη και εξωτερική διχρωμία.

Το Yaris Cross Premiere Edition θα είναι διαθέσιμο για τους πρώτους 12 μήνες των πωλήσεων, και οι παραγγελίες του θα ανοίξουν στις αρχές του δεύτερου τρίμηνου του έτους, ενώ οι παραδόσεις του μοντέλου θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο του 2021.