BMW M5 (E39) του 2003 με 5.000 χλμ. πουλήθηκε για 200.000 δολάρια

Σχετικά άρθρα

Η M5 (E39) παρουσιάστηκε στην έκθεση της Γενεύης το 1998, για να μπει στην παραγωγή αργότερα εκείνο το έτος στο εργοστάσιο της BMW στη πόλη Dingolfing, στην ίδια γραμμή παραγωγής με τις απλές “5άρες”. Έμεινε στην παραγωγή μέχρι το 2003, απ’όπου και το συγκεκριμένο αυτοκίνητο που βλέπεις στις φωτογραφίες.

Ο λόγος που η εν λόγω M5 πουλήθηκε σε αυτό τον εξωφρενικά μεγάλο ποσό είναι -αρχικά- τα μόλις 5.080 χλμ. από τον μοναδικό ιδιοκτήτη, ένας παγκοσμίου φήμης πιανίστας της τζαζ. Επιπλέον, την τελευταία χρονιά κυκλοφορίας του μοντέλου η παραγωγή του ήταν πολύ μικρή, με το αυτοκίνητο να φορά ακόμα τα ελαστικά πρώτης τοποθέτησης.

Βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, γι’αυτό η αντιπροσωπεία Enthusiast Auto Group (EAG), στο Cincinnati των Η.Π.Α. πούλησε το αυτοκίνητο για 199.990 δολάρια. Μηχανικά, να θυμίσω ότι κάτω από το καπό υπάρχει ο 4,9-λίτρων V8 κινητήρας με κωδική ονομασία S62, που αποδίδει 400 άλογα και 500 Nm ροπή.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...