Χρησιμοποιώντας τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο CEO της Polestar, Thomas Ingenlath, ανέβασε δύο φωτογραφίες από ένα πρωτότυπο μιας “καυτής” έκδοσης του Polestar 2, υπονοώντας με αυτόν τον τρόπο ότι η εταιρία του θα βγάλει σύντομα στην παραγωγή το μοντέλο.

Το πρωτότυπο ονομάζεται PS2BST 1(7), και προσπαθώντας να το αποκρυπτογραφήσουμε το PS2 προέρχεται από το όνομα του αυτοκινήτου, Polestar 2, με τα υπόλοιπα γράμματα και αριθμούς να παραμένουν μυστήριο.

Από τις φωτογραφίες διακρίνουμε ότι το μοντέλο διαθέτει μειωμένη απόσταση από το έδαφος, καθώς έχει αναβαθμιστεί η ανάρτηση με αμορτισέρ της Ohlins. Ο Ingenlath χρησιμοποίησε τα tags Akebono και Brembo, κάτι που σημαίνει ότι το μοντέλο διαθέτει δίσκους και δαγκάνες από τις εταιρίες.

Επιπλέον, βλέπουμε ότι τα μαύρα προστατευτικά του “απλού” Polestar 2 είναι βαμμένα στο χρώμα του αμαξώματος, ενώ πατάει σε νέες ζάντες αλουμινίου, 21 ιντσών. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιο ενημέρωση για αν τελικά θα βγει στην παραγωγή μια πιο “ενδιαφέρουσα” έκδοση του Polestar 2, και ούτε αν θα διαθέτει ισχυρότερους ηλεκτροκινητήρες.