Η Hyundai παρουσίασε το Alcazar στην Ινδία

Σχετικά άρθρα

H Hyundai παρουσίασε σήμερα στο Rajasthan της Ινδίας ένα νέο SUV, το οποίο θα κυκλοφορήσει στην δεύτερη μεγαλύτερη χώρα του κόσμου, από τον ερχόμενο Μάιο. Το όνομα αυτού Alcazar και πρακτικά αποτελεί την 7θέσια έκδοση του Creta.

Το Alcazar βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα με τον 5θέσιο Creta και είναι διαθέσιμο σε 6θέσια και 7θέσια διάταξη καθισμάτων, με την πρώτη να διαθέτει δύο άνετες πολυθρόνες/καθίσματα στη δεύτερη σειρά.

Το SUV είναι σημαντικά μεγαλύτερο από το Creta, με μακρύτερο πίσω πρόβολο για να δημιουργήσει χώρο για την τρίτη σειρά καθισμάτων, με το μεταξόνιο του να είναι στα 2.760 χλστ., ήτοι 150 χλστ. μεγαλύτερου του Creta.

Η εμπρός μάσκα αντλεί έμπνευση από το μικρότερο μοντέλο, αλλά διαθέτει διαφορετικό σχεδιασμό για να υπάρχει η απαραίτητη διαφοροποίηση μεταξύ των μοντέλων. Επιπλέον, τα φωτιστικά σώματα είναι ξεχωριστά από τα LED φώτα ημέρας.

Μηχανικά, το Alcazar κινείται με έναν 2,0-λιτρο ατμοσφαιρικό κινητήρα απόδοσης 160 ίππων και 192 Nm ροπής, καθώς και από έναν 1.500άρη πετρελαιοκινητήρα, απόδοσης 115 ίππων και 250 Nm ροπής. Οι επιλογές μετάδοσης περιλαμβάνουν ένα 6-τάχυτο χειροκίνητο και ένα 6-τάχυτο αυτόματο. Η ισχύς μεταφέρεται αποκλειστικά στους μπροστινούς τροχούς.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 511 Hyundai Kona στην Ελλάδα

Ανακαλούνται 511 Hyundai Kona στην Ελλάδα, παραγωγής από Απρίλιο 2023 ως και Δεκέμβριο 2023 που έχουν εισαχθεί στην Ελλάδα από τον Επίσημο Εισαγωγέα, επειδή...

Η Hyundai ανακαλεί 14.117 Tucson

Η Hyundai προχωρά στην ανάκληση 14.117 Tucson που κατασκευάστηκαν μεταξύ 13 Απριλίου 2021 και 21 Αυγούστου 2023, επειδή ενδέχεται να έχει τοποθετηθεί λάθος ο...

H Hyundai παρουσιάζει το αγωνιστικό Ioniq 5 eN1 Cup

Τέσσερις μήνες μετά την προεπισκόπηση η Hyundai αποκάλυψε το Ioniq 5 eN1 Cup, με το μοναδικό αυτό ηλεκτρικό αγωνιστικό αυτοκίνητο να βασίζεται στο Ioniq...