Πριν ένα χρόνο, η κοινοπραξία των SAIC, General Motors και Liuzhou Wuling, η οποία εμπορεύεται οχήματα υπό το όνομα Wuling, παρουσίασε το πρώτο ηλεκτρικό της αυτοκίνητο, το όνομα του οποίου είναι Hongguang Mini EV.

Η εμπορική του πορεία του μικροσκοπικού ηλεκτρικού μοντέλου στη Κίνα ξεκίνησε στις 24 Ιουλίου του 2020, και οι πωλήσεις του είναι εξαιρετικά καλές με το “καλημέρα”, καθώς η τιμή του μοντέλου κυμαίνεται από μόνο 28.800 yuan (€3.439) και φτάνει μέχρι τα 38.800 yuan (€4.655), ανάλογα με την έκδοση.

Πριν λίγες ημέρες, η Wuling πρόσθεσε στη γκάμα του μοντέλου μια νέα έκδοση, την Macaron. Με αυτή, το Hongguang Mini EV διατίθεται σε τρία νέα χρώματα, το Avocado Green, το Lemon Yellow και το White Peach Pink, τα οποία αναπτύχθηκαν σε συνεργασία με το Pantone Universe, ενώ προαιρετικά υπάρχει η επιλογή διχρωμίας για την οροφή.

Η έκδοση Macaron διαθέτει επιπλέον χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως αερόσακο για τον οδηγό, σύστημα ABS με ηλεκτρονική κατανομή δύναμης πέδησης (EBD), σύστημα παρακολούθηση πεζών σε χαμηλές ταχύτητες, σύστημα παρακολούθησης της πίεσης των ελαστικών, καθώς και κάμερα οπισθοπορείας και πίσω αισθητήρες στάθμευσης.

Η τιμή του μοντέλου στην έκδοση Macaron κυμαίνεται μεταξύ 37.600 yuan και 43.600 yuan, που ισούται με €4.821 και €5.590 με τις τρέχουσες συναλλαγματικές ισοτιμίες.