Το Hongguang Mini EV Cabrio είναι διαθέσιμο στην Κίνα μόνο μέσω λαχειοφόρου

Σχετικά άρθρα

Τον Απρίλιο του 2021 η Wuling αποκάλυψε την cabrio έκδοση του Hongguang Mini EV, η οποία έκανε το ντεμπούτο της στην έκθεση της Σαγκάης. Σχεδόν 19 μήνες μετά, η κινέζικη εταιρία -που αποτελεί κοινοπραξία των SAIC, General Motors και Liuzhou Wuling- έκανε γνωστό ότι λιλιπούτειο ηλεκτρικό της κάμπριο μοντέλο θα βγει στην παραγωγή.

Ωστόσο, υπολογίζεται ότι μόνο μεταξύ 100 και 200 μονάδων του αυτοκινήτου θα παράγονται κάθε μήνα και θα προσφέρονται σε στυλ λαχειοφόρου αγοράς. Βλέποντας πόσο δημοφιλές είναι το Hongguang Mini EV, το οποίο φέρεται να έγινε το ηλεκτρικό αυτοκίνητο με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην Κίνα με 426.000 πωλήσεις το 2021, και δεδομένης της περιορισμένης παραγωγής του cabrio, μπορούμε να καταλάβουμε γιατί επέλεξαν να το δίνουν μέσω κλήρωση.

Ο Zhang Yiqin, επικεφαλής branding και μάρκετινγκ της Wuling, δήλωσε ότι οι νικητές της λαχειοφόρου αγοράς θα ανακοινωθούν στα τέλη Σεπτεμβρίου, με τον Yiqin να ανέφερε ότι πιθανότατα το μοντέλο θα κοστίζει μεταξύ 100.000 και 200.000 γουάν (14.000 – 28.000 ευρώ).

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...