To μικροσκοπικό Wuling Hongguang Mini EV απέκτησε νέα έκδοση GameBoy

Σχετικά άρθρα

Πριν δύο χρόνια, η κοινοπραξία των SAIC, General Motors και Liuzhou Wuling, η οποία εμπορεύεται οχήματα υπό το όνομα Wuling, παρουσίασε το πρώτο ηλεκτρικό της αυτοκίνητο, το όνομα του οποίου είναι Hongguang Mini EV.

Η εμπορική του πορεία του μικροσκοπικού ηλεκτρικού μοντέλου στη Κίνα ξεκίνησε στις 24 Ιουλίου του 2020, και οι πωλήσεις του είναι εξαιρετικά καλές, καθώς η τιμή του μοντέλου κυμαίνεται από μόνο 28.800 yuan (€3.439) και φτάνει μέχρι τα 38.800 yuan (€4.655), ανάλογα με την έκδοση.

Πριν λίγες ημέρες, η Wuling πρόσθεσε στη γκάμα του μοντέλου μια νέα έκδοση, την GameBoy. Το Mini GameBoy Edition διατίθεται σε τέσσερις διαφορετικές εκδόσεις, τη Hurricane Phantom, τη Jungle Traveler, τη Star Rover και τη Party Sweetheart. Κάθε μια από αυτές διαθέτει ελαφρώς διαφορετικό εξωτερικό φινίρισμα, διαφορετικές ζάντες τροχών και μοναδικές εσωτερικές επενδύσεις.

Σε σύγκριση με το κανονικό Mini EV, τα μοντέλα ειδικής έκδοσης επωφελούνται επίσης από φωτιστικά σώματα, με LED φώτα ημέρας και τροποποιημένη μπροστινή όψη, καθώς υπάρχει μια πρόσθετη λωρίδα LED, που συνδέει τα φωτιστικά σώματα.

Οι διαστάσεις της έκδοσης GameBoy έχουν αλλάξει ελαφρώς σε σύγκριση με το βασικό μοντέλο, καθώς το μήκος είναι αυξημένο κατά 80 χλστ., και φτάνει τα 2.997 χλστ., ενώ το ύψος, αντίθετα, μειώθηκε κατά 17 χλστ., στα 1.604 χλστ..

Η έκδοση διαθέτει επιπλέον χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως αερόσακο για τον οδηγό, σύστημα ABS με ηλεκτρονική κατανομή δύναμης πέδησης (EBD), σύστημα παρακολούθηση πεζών σε χαμηλές ταχύτητες, σύστημα παρακολούθησης της πίεσης των ελαστικών, καθώς και κάμερα οπισθοπορείας και πίσω αισθητήρες στάθμευσης.

Πιθανώς, όμως, η πιο σημαντική αναβάθμιση είναι ο νέος και ισχυρότερος ηλεκτροκινητήρας 41 ίππων, αντί του βασικού ηλεκτροκινητήρα των 27 ίππων. Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες από την Κίνα, το αυτοκίνητο θα αποκτήσει και μια μεγαλύτερη μπαταρία, χωρητικότητας 26,5 kWh, η οποία θα παρέχει αυτονομία έως και 280 χιλιόμετρα, σύμφωνα με το πρότυπο CLTC.

Αυτή είναι κάτι περισσότερο από μια σημαντική αύξηση, καθώς το ηλεκτρικό αυτοκίνητο διατίθεται προς το παρόν με τέσσερις επιλογές μπαταρίας που του χαρίζουν μια αυτονομία μεταξύ 120 και 170 χλμ. με μια φόρτιση.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...