Αυτό είναι το εσωτερικό της νέας Skoda Fabia

Σχετικά άρθρα

Η Skoda έδωσε την πρώτη φωτογραφία-σκίτσο από το εσωτερικό της νέας Fabia που θα παρουσιαστεί στις αρχές του επόμενου μήνα, με το μοντέλο να διαθέτει στρόγγυλους αεραγωγούς, μεγάλη οθόνη αφής στο κέντρο του ταμπλό και διάκτινο τιμόνι.

Στον πρόσθετο εξοπλισμό θα υπάρχει και ψηφιακός πίνακας οργάνων, με τους χώρους για τους επιβάτες να έχουν αυξηθεί χάρη στις μεγαλύτερες διαστάσεις του μοντέλου.

Το αυτοκίνητο έχει πλέον αντίστοιχες διαστάσεις με αυτές της 4ης γενιάς του Volkswagen Golf. Συγκεκριμένα η νέα Fabia έχει 4,107 μέτρα μήκος, 1,78 μέτρα πλάτος, 1,46 μέτρα ύψος και 2,564 μέτρα μεταξόνιο.

Θα προσφέρεται με μια γκάμα τρικύλινδρων και τετρακύλινδρων κινητήρων βενζίνης. Βασικός κινητήρας θα είναι ο τρικύλινδρος ατμοσφαιρικός 1.0 MPI Evo απόδοσης 65 ίππων με 95 Nm ροπής, ενώ θα υπάρχει και έκδοση με 80 άλογα και 95 Nm ροπής.

Ακολουθεί ο τρικύλινδρος turbo 1.0 TSI Evo με 95 άλογα/175 Nm ροπής και 110 άλογα/200 Nm ροπής, με τον δυνατότερο όλων να είναι ο τετρακύλινδρος 1.5 TSI Evo απόδοσης 150 ίππων με 250 Nm ροπής.

Ο τελευταίος συνδυάζεται αποκλειστικά με 7-τάχυτο DSG αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και διαθέτει τεχνολογία απενεργοποίησης δύο κυλίνδρων, όταν δεν απαιτείται επιπλέον δύναμη, προκειμένου να μειώνεται η κατανάλωση καυσίμου.

Αναλυτικές λεπτομέρειες για τη νέα Favia μπορείς να διαβάσεις στο ακόλουθο άρθρο.

Διάβασε περισσότερα

Λεπτομέρειες της νέας Skoda Fabia

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...