Τραπέζι μπιλιάρδου από την Bugatti κόστους 250.000 ευρώ

Σχετικά άρθρα

Η Bugatti έχει ετοιμάσει ένα τραπέζι μπιλιάρδου που απευθύνεται για τους πελάτες που μπορούν να διαθέσουν το ποσό των 250.000 ευρώ για να το αποκτήσουν.

Το τραπέζι είναι κατασκευασμένο σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές των hypercars της γαλλικής εταιρίας και διαθέτει ένα ειδικό σύστημα με γυροσκόπιο που προσαρμόζεται ανά 5 χιλιοστά του δευτερολέπτου, έτσι ώστε να διατηρεί πάντα την επιφάνεια στην απόλυτη ευθεία, ακόμη πχ όταν το τραπέζι είναι τοποθετημένο μέσα σε ένα σκάφος.

Το τραπέζι είναι κατασκευασμένο από carbon και διαθέτει σκελετό από τιτάνιο και αλουμίνιο. Η παραγωγή του είναι περιορισμένη και μόλις 30 τέτοια θα κατασκευάσει η εταιρία.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...