Αυτό είναι το Ford F-150 Lightning

Σχετικά άρθρα

Αργότερα σήμερα η Ford θα παρουσιάσει επίσημα το F-150 Lightning, την ηλεκτρική έκδοση του F-150 και από την επίσκεψη του προέδρου των ΗΠΑ στο Rouge εργοστάσιο της Ford στο Dearborn του Michigan, βλέπουμε την πρώτη φωτογραφία του μοντέλου, με τον Μπάιντεν να είχε την ευκαιρία να οδηγήσει το νέο ηλεκτρικό pickup.

Η παραγωγή του F-150 Lightning θα ξεκινήσει την επόμενη άνοιξη, στο συγκεκριμένο εργοστάσιο, με την κυκλοφορία του ηλεκτρικού pickup να ξεκινά στα μέσα του 2022.

Η Ford αναφέρει ότι το F-150 Lightning θα είναι το πιο ισχυρό F-150, ενώ θα είναι σε θέση να λαμβάνει over-the-air ενημερώσεις. Σύμφωνα με την Ford, το ηλεκτρικό F-150 θα έχει δύο ηλεκτροκινητήρες που θα κάνουν το μοντέλο το ταχύτερο και ισχυρότερο F-150 που κατασκευάστηκε ποτέ.

Μπορεί η Μπλε Οβάλ εταιρία να μην αποκάλυψε το πόσα άλογα θα παράγει το F-150 Lightning, αλλά είναι βέβαιο πως θα αποδίδει περισσότερα από τα 450 του F-150 Limited με τον V6 Ecoboost κινητήρα.

Εμφανισιακά, το F-150 Lightning διαθέτει ξεχωριστή εμφάνιση σε σχέση με τις συμβατικές εκδόσεις, σε ότι αφορά το εμπρός μέρος, καθώς έχει μια LED μπάρα που διατρέχει όλο το πλάτος του pickup και μικρά φωτιστικά σώματα στα άκρα της μάσκας.

Το ηλεκτρικό F-150 θα μπορεί να λειτουργήσει και ως γεννήτρια, παρέχοντας με ισχύ ηλεκτρικές συσκευές, με τον μπροστινό χώρο αποσκευών (frunk), λόγω της απουσίας του κινητήρα εσωτερικής καύσης, να είναι χωρητικότητας αρκετών λίτρων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Tesla Model 3 Performance με 517 άλογα

Η Tesla παρουσίασε σήμερα την γρήγορη έκδοση του ανανεωμένου Model 3, το Model 3 Performance. Είναι το ισχυρότερο Model 3 που έχει κατασκευάσει η...