Δες τον Nico Rosberg να οδηγεί γρήγορα την Koenigsegg Regera στο Μονακό

Σχετικά άρθρα

O παγκόσμιος πρωταθλητή της F1 του 2016, Nico Rosberg, είχε την ευκαιρία να οδηγήσει στους δρόμους του πριγκιπάτου του Μονακό κατά την διάρκεια του διάσημου GP, αυτή την απίστευτα ξεχωριστή Koenigsegg Regera. Το spec που έχει επιλέξει ο πρώην οδηγός της Mercedes είναι σίγουρα καθηλωτικό, με την Regera να φαίνεται ιδιαίτερη εντυπωσιακή και πολύ φαρδιά κινούμενη γύρω από τους δρόμους του Μονακό.

H Koenigsegg Regera δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις, ούτε το παρακάτω video για να αποδείξει την εκπληκτική της ταχύτητα. Αυτό το έχει κάνει από τον Οκτώβριο του 2019, όταν έγινε επίσημα το ταχύτερο αυτοκίνητο του κόσμου στα 0-400-0 χλμ/ώρα, καθώς ολοκλήρωσε την διαδικασία σε μόλις 31,49 δευτερόλεπτα.

Μηχανικά η Regera χρησιμοποιεί έναν 5,0-λιτρο turbo V8 κινητήρα με turbo δύο σταδίων, απόδοσης 1.100 ίππων στις 7.800 σ.α.λ., ο οποίος συνδυάζεται μαζί με 3 ηλεκτροκινητήρες. Η συνολική απόδοση φτάνει τα 1.500 άλογα και τα 2.000 Nm ροπή. Οι ηλεκτροκινητήρες τροφοδοτούνται από ένα υδρόψυκτο, 4,5 kWh, 800 Volt pack μπαταριών.

Δες ακόμα

Τόσο εύκολα, γρήγορα και αβίαστα πιάνει τα 300 χλμ/ώρα η Koenigsegg Regera

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα