Αυτό είναι το εσωτερικό του BMW i4

Σχετικά άρθρα

Στα μέσα του περασμένου Μαρτίου η BMW αποκάλυψε στο ετήσιο συνέδριο της το i4, το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό τετράθυρο Gran Coupe της, ενώ λίγες εβδομάδες αργότερα η γερμανική εταιρία παρουσίασε το πακέτο M Sport, για να ακολουθήσει πριν δέκα ημέρες το i4 M50. Σε καμία από τις προαναφερθείσες περιπτώσεις, η BMW δεν μας έδειξε το εσωτερικό του μοντέλου που το βλέπουμε σήμερα μέσω διαρροής τριών φωτογραφιών.

Το ταμπλό είναι μια μίξη των χαρακτηριστικών του iX και της νέας Σειράς 4, καθώς εντύπωση προκαλεί η πολύ μεγάλη κυρτή οθόνη, που ενσωματώνει τόσο τον ψηφιακό πίνακα οργάνων, όσο και τις πληροφορίες για το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Σε αντίθεση με το iX, το i4 διαθέτει κεντρικό τούνελ, κάτι το οποίο περιορίζει την αίσθηση ευρυχωρίας και ελευθερίας. Η κεντρική κονσόλα φέρει υψηλής ποιότητας υλικά, με μινιμαλιστική σχεδιαστική γλώσσα και λιτή δομή επιφανειών.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...