Πως σου φαίνεται αυτό το εσωτερικό μιας Lamborghini Urus από την Mansory;

Σχετικά άρθρα

H Mansory έχει παρουσιάσει την πρόταση της για την Lamborghini Urus από τον Μάρτιο του 2020, και σήμερα βλέπουμε ένα spec για έναν πελάτη της εταιρίας από το Κατάρ. Εξωτερικά δεν αλλάζει με ότι έχουμε δει, και έτσι το bodykit αποτελείται από νέους προφυλακτήρες, καπό με εισαγωγές αέρα, πλαϊνές ποδιές, φουσκωμένα φτερά, αεροτομές και διαχύτη, όλα κατασκευασμένα από carbon.

Υπάρχουν νέες τριγωνικές απολήξεις εξατμίσεων, νέες ζάντες και μηχανικά ο V8 4,0-λίτρων κινητήρας δυναμώνει και από τα 650 άλογα με 850 Nm ροπής, αποδίδει 850 άλογα με 1.000 Nm ροπής. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 3,3 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 320 χλμ/ώρα (3,6 δευτ και 305 χλμ/ώρα οι αντίστοιχες εργοστασιακές τιμές).

Ωστόσο, στην περίπτωση που μπορείς να χαρακτηρίσεις καλαίσθητη και όμορφη την εξωτερική εμφάνιση, δεν ξέρω αν μπορείς να πεις το ίδιο και για το εσωτερικό του, το οποίο είναι ντυμένο εξολοκλήρου με μωβ δερμάτινες επενδύσεις.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η AC Schnitzer βελτιώνει την BMW X5 facelift

Ο βελτιωτικός οίκος AC Schnitzer παρουσιάζει το νέο bodykit που ετοίμασε για την ανανεωμένη BMW X5. Αυτό αποτελείται spoiler στον μπροστινό προφυλακτήρα, αεροτομή, φουσκώματα...

Η Renegade Design βελτιώνει τη νέα BMW Σειρά 5

Η Renegade Design είναι ένας βελτιωτικός οίκος με έδρα το Ντουμπάι και έχει προσφέρει ένα bodykit για τη νέα γενιά της BMW 5 Series. https://youtu.be/mJN_poHtpLs Το...