Toto Wolff: Απαράδεκτη η εικόνα της Mercedes στους τελευταίους αγώνες

Σχετικά άρθρα

Πίσω θέλει να αφήσει ο Toto Wolff τους αγώνες σε Μονακό και Μπακού, μιας και όπως είπε σε δηλώσεις του μετά το GP του Αζερμπαϊτζάν, η Mercedes πρέπει να επιστρέψει στις εμφανίσεις που την έχουμε συνηθίσει, άμεσα, από το GP της Γαλλίας, αν θέλει να μην χάσει το κυνήγι του τίτλου από την Red Bull.

Ο Wolff είπε πως στο Μπακού ο Valtteri Bottas δεν βρήκε ποτέ ρυθμό και πως ο Lewis Hamilton “πέταξε” τη νίκη μετά το μπλοκάρισμα στην επανεκκίνηση του αγώνα, επειδή πάτησε κατά λάθος το “μαγικό κουμπί” της Mercedes.

Νομίζω ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν λειτουργούν ομαλά όπως λειτουργούσαν τα τελευταία χρόνια. Επιχειρησιακά δεν είμαστε στη καλύτερη κατάστασή μας. Δεν έχουμε βρει το γλυκό σημείο του αυτοκινήτου έτσι ώστε να έχουμε ένα γρήγορο αυτοκίνητο τόσο στις κατατακτήριες, όσο και στον αγώνα.

Υπάρχουν τόσα πολλά που πρέπει να βελτιώσουμε, που θέλω να τα κάνω τώρα, έτσι ώστε να βεβαιωθούμε ότι μπορούμε πραγματικά να είμαστε ανταγωνιστικοί για αυτό το πρωτάθλημα. Δεν μπορείς να συνεχίσεις να χάνεις πόντους, όπως έχουμε κάνει στο Μονακό και στο Μπακού. Αυτό είναι απαράδεκτο για όλους μας.

Ο Wolff πρόσθεσε πως σήμερα είναι αντιμέτωπος με την μεγαλύτερη πρόκληση από τότε που ανέλαβε τη Mercedes, μετά την εγκατάλειψη του Μπότας και την 7η θέση του Hamilton στο Μονακό και από την μηδενική συλλογή βαθμών στο GP του Αζερμπαϊτζάν.

Το μονοθέσιο σε όλες τις δοκιμές στο Μπακού ήταν “στο πουθενά”. Δεν είναι αποδεκτή η εμφάνιση αυτή. Πρέπει απλώς να είμαστε οι καλύτεροι. Δεν δώσαμε στους οδηγούς ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Αυτή είναι απογοητευτικό. Δεν είναι μόνο το περιστατικό στο τέλος που απογοητεύει. Συνολικά δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες όλων: Του Lewis, των μηχανικών, των δικών μου, όλων στην ομάδα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...