Η Bugatti Chiron Super Sport σε δοκιμές τελικής ταχύτητας

Σχετικά άρθρα

Η Bugatti τις προηγούμενες ημέρες δοκίμασε στη πίστα Ehra-Lessien την Chiron Super Sport, με την τελική ταχύτητα του hypercar να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 440 χλμ/ώρα.

Η Super Sport έκδοση της Chiron αποτελεί πρακτικά την πολυτελή, άνεση έκδοση της Chiron Super Sport 300+, η παραγωγή της οποίας περιορίστηκε σε 30 μονάδες.

Η Bugatti Chiron Super Sport διατηρεί το μεγαλύτερο σώμα κατά 25 εκατοστά της Chiron Super Sport 300+, με τον 8,0-λίτρων quad-turbo κινητήρα να αποδίδει 1.600 άλογα με 1.600 Nm ροπής.

Φέρει νέες ζάντες, ενώ στον πρόσθετο εξοπλισμό υπάρχουν διαθέσιμες ζάντες μαγνησίου που ζυγίζουν 23 κιλά λιγότερα από τις ζάντες της Chiron. Φορά ειδικά Michelin Pilot Sport Cup 2 ελαστικά που αντέχουν ταχύτητες έως 500 χλμ/ώρα, με την Chiron Super Sport να μπορεί να κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε 2,4 δευτερόλεπτα, τα 0-200 χλμ/ώρα σε 5,8 δευτερόλεπτα και τα 0-300 χλμ/ώρα σε 12,1 δευτερόλεπτα.

Τα 0-400 χλμ/ώρα έρχονται 7% γρηγορότερα σε σχέση με την Chiron. Το αυτόματο επτατάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη έχει διαφορετική κλιμάκωση.

Η παραγωγή της Bugatti Chiron Super Sport θα περιοριστεί σε 30 μονάδες, με την τιμή της να ξεκινά από τα 3,2 εκατ. ευρώ (προ φόρων). Οι παραδόσεις των πρώτων Bugatti Chiron Super Sport θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2022.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Tesla μήνυσε την Tesla Power στην Ινδία

Μήνυση εναντίον της ινδικής εταιρείας κατασκευής μπαταριών Tesla Power κατέθεσε σε δικαστήριο του Νέου Δελχί η Tesla, κατηγορώντας την για παραβίαση του εμπορικού του...