Στο σφυρί μια ολοκαίνουρια Toyota Supra Turbo του 1995

Σχετικά άρθρα

Με τις τιμές της προηγούμενης γενιάς (A80) της Supra να έχουν εκτοξευτεί τα τελευταία χρόνια, μια Supra Turbo έχει βγει προς πώληση μέσω ψηφιακής δημοπρασίας από το Bring A Trailer. O μοναδικός -μέχρι σήμερα- ιδιοκτήτης του ιαπωνικού αυτοκινήτου έχει διανύσει με αυτό μόλις 10.575 χλμ. από το 1995, κάτι που σημαίνει ότι πρακτικά είναι ολοκαίνουριο.

https://youtu.be/R8leDqH91Dw

Ο αγοραστής θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στη τσέπη, καθώς το υψηλότερο bid τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές είναι στα 136.000 δολάρια, ενώ απομένουν 8 ημέρες για την κλείσιμο της δημοπρασίας. Είναι βαμμένο στο κόκκινο (Renaissance Red) χρώμα και έχει αριθμό πλαισίου JT2JA82J1S0029041 και βρίσκεται σε υπεράριστη κατάσταση, ενώ τα πάντα στο αυτοκίνητο είναι τα ίδια που υπήρχαν από όταν βγήκε από το εργοστάσιο.

Αυτό σημαίνει ότι φοράει τα εργοστασιακά ελαστικά, ήτοι τα Michelin Pilot SX, διαστάσεων 235/45 εμπρός και 255/40 πίσω, με ζάντες 17 ιντσών. Μηχανικά, κάτω από το καπό υπάρχει ο 3,0-λιτρος twin-turbo 2JZ κινητήρας, απόδοσης 320 ίππων στις 5.600 σ.α.λ με 427 Nm ροπής στις 4.000 σ.α.λ, ο οποίος συνδυάζεται με ένα 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο, στέλνοντας τη δύναμη στους πίσω τροχούς. Το αυτοκίνητο είναι ατρακάριστο, συνοδεύεται από όλα τα έγγραφα γνησιότητας.

Σύμφωνα με τα τελευταία, το αυτοκίνητο αγοράστηκε από την αντιπροσωπεία της Toyota στην πόλη Grand Blanc, της πολιτείας του Michigan, με την τιμή της καινούρια να ήταν στα 52.524 δολάρια. Υπολογίζοντας τον πληθωρισμό, αυτό το ποσό μεταφράζεται σε σημερινή αξία 93.638 δολαρίων. Άρα, εκ των πραγμάτων ο πωλητής θα βγει κερδισμένος. Παράλληλα, όμως, και “χαμένος” καθώς δεν ευχαριστήθηκε το αυτοκίνητο του.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...