Οι φονικές καταιγίδες και οι πλημμύρες που προκάλεσαν στα νότια της Ολλανδίας και της Γερμανίας έχουν αφήσει το στίγμα τους, με βιβλικές καταστροφές σε πόλεις και χωριά, και -δυστυχώς- εκατοντάδες νεκρούς.

Φυσικά, οι ανθρώπινες ζωές είναι πιο σημαντικές από τα αυτοκίνητα, αλλά εδώ θα μιλήσουμε για κάποια αυτοκίνητα που καταστράφηκαν από τις πλημμύρες. Πριν μερικές ημέρες είδες αρκετά καινούρια Audi και Porsche να είναι βουτηγμένα στην λάσπη και νερά, αλλά σήμερα μαθαίνουμε και η θρυλική κίτρινη Bugatti EB110 SS, που κάποτε ανήκε στον μεγάλο Michael Schumacher έχει υποστεί σοβαρές ζημιές.

Πιο συγκεκριμένα, ο TikToker Justin Kluck βρήκε το αυτοκίνητο σε μια αποθήκη, μαζί με μια Ferrari 575M Superamerica, μια Ferrari 812 Superfast και μια Mercedes-Benz SLR McLaren 722, αναφέροντας ότι έχουν καταστραφεί ολοσχερώς.

Από το video που ανέβασε, και μπορείς να δεις στην πηγή, τα αυτοκίνητα φαίνονται ανέπαφα, αλλά τα σημάδια στους τοίχους αποδεικνύουν ότι είχαν βρεθεί ολοκληρωτικά κάτω από το νερό. Σε ανάλογες περιπτώσεις, καθίσταται σχεδόν αδύνατη η επισκευή των αυτοκινήτων, μετά από σοβαρές ζημιές στο νερό.

Ο Michael Schumacher πούλησε την κίτρινη Bugatti EB110 SS το 2010, με την γαλλική εταιρία να βγάζει στην παραγωγή μόλις 33 αυτοκίνητα της συγκεκριμένης έκδοσης, με το αυτοκίνητο του Γερμανού πρωταθλητή να είναι το μοναδικό που διέθετε το luxury πακέτο στο εσωτερικό της. Να θυμίσω, η EB110 SS παρουσιάστηκε το 1994 και φορά έναν 3,5 λίτρων V12 με τέσσερα turbo απόδοσης 611 ίππων. Διαθέτει χειροκίνητο 6-τάχυτο κιβώτιο και κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε 3.2 δευτερόλεπτα.