Τον Μάιο του 2019, λίγο πριν την ολοκλήρωση του κύκλου ζωής της προηγούμενης γενιάς της Vantage, η Aston Martin επανέφερε το όνομα V600, παρουσιάζοντας την V12 Vantage V600, την “πιο απόλυτη Vantage” όπως την χαρακτήριζε τότε η βρετανική εταιρεία.

Το μοντέλο βγήκε σε περιορισμένη παραγωγής μόλις 14 αυτοκινήτων (7 coupe και 7 roadster), κάθε μια δημιουργίας του τμήματος Q, με το σώμα του αυτοκινήτου να είναι εξολοκλήρου κατασκευασμένο από carbon. Επιπλέον, διαθέτει φουσκωμένο καπό με εισαγωγές αέρα, νέα γρίλια, carbon διαχύτη, τετραπλές απολήξεις εξατμίσεων, σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου και στο εσωτερικό υπάρχουν carbon μέρη, σκούρα ανοδιωμένα αλουμινένια διακοσμητικά και δερμάτινες επενδύσεις.

Κίνηση παίρνει από τον V12 6,0-λίτρων απόδοσης 600 ίππων που συνδυάζεται με 7-τάχυτο χειροκίνητο Dogleg κιβώτιο ταχυτήτων. Μια από τις 7 roadster βρίσκεται προς πώληση στην Αγγλία, από την αντιπροσωπεία HWM Aston Martin στο Λονδίνο, η οποία ζητά £990.000 για να την αποχωριστεί, ή €1.164.500 με την σημερινή ισοτιμία, έχοντας διανύσει περίπου 3.200 χλμ.