Porsche 911 993 Speedster Remastered by Gunther Werks

Σχετικά άρθρα

Η Gunther Werks παρουσίασε την 993 Speedster Remastered, και -όπως βλέπεις- πρόκειται για την speedster έκδοση της 911 (993). Η εταιρία από το Garden Grove της Καλιφόρνια των ΗΠΑ τοποθετεί full-carbon σώμα, μειώνοντας το βάρος του αμαξώματος κατά σχεδόν 250 κιλά. Συνολικά το αυτοκίνητο ζυγίζει 1.175 κιλά.

Η Gunther Werks αναφέρει ότι έχει εργαστεί εκτενώς για να διασφαλίσει ότι το αυτοκίνητο έχει τα ίδια δυναμικά χαρακτηριστικά με το 400R, καθώς έχει ενισχύσει σημαντικά το πλαίσιο της 993 Speedster για να αντισταθμίσει την έλλειψη της σταθερής οροφής, δεδομένου ότι η Porsche δεν προσέφερε ποτέ την 993 σε Speedster έκδοση.

Όντας Speedster, το παρμπρίζ του αυτοκινήτου είναι μικρότερο από αυτό της κανονικής 993, με την εταιρία να αναφέρει ότι αν ο πελάτης επιθυμεί μπορεί να το αφαιρέσει εξ’ολοκλήρου, κατά τη διαδικασία κατασκευής του.

Περνώντας στην καμπίνα του αυτοκινήτου, υπάρχουν υλικά ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες, καθώς και ένας νέος πίνακας οργάνων από αλουμινίου και διάφορα μέρη από ανθρακονήματα, συμπεριλαμβανομένων των καθισμάτων.

Μηχανικά, το αυτοκίνητο διαθέτει έναν 4,0-λίτρο ατμοσφαιρικό εξακύλινδρο κινητήρα, απόδοσης 435 ίππων και 454 Nm ροπής και όριο περιστροφής τις 7.800 σ.α.λ. Η κίνηση μεταφέρεται στον πίσω άξονα, μέσω μιας αναβαθμισμένης έκδοσης του γνήσιου κιβωτίου ταχυτήτων της 993, της Getrag. Τα φρένα είναι της Brembo αποτελούνται από εξαπίστονες δαγκάνες μπροστά και τετραπίστονες δαγκάνες πίσω.

Η Gunther Werks σκοπεύει να κατασκευάσει μόλις 25 αυτοκίνητα του 993 Speedster Remastered, με παραγωγή τους να ξεκινά στις αρχές του 2022. Δεν έχει γίνει γνωστή η τιμή του, αλλά αυτή αναμένεται να είναι μεγαλύτερη από τα 565.000 δολάρια, ήτοι την αρχική τιμή του 400R.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Porsche καταργεί τις 718 Boxster και 718 Cayman στην Ευρώπη

Η Porsche καταργεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση τις τρέχουσες γενιές των 718 Boxster και 718 Cayman για τον ίδιο λόγο που κατήργησε και την προηγούμενη...

Η ηλεκτρική Porsche Boxster σε δοκιμές

Η Porsche συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης και ανάπτυξης της νέας γενιάς της Boxster, με το αυτοκίνητο να κυκλοφορεί το 2025 μαζί με την Cayman....

BMW XM by AC Schnitzer

Η AC Schnitzer μας δείχνει την πρόταση της για την BMW XΜ. Τοποθετεί ζάντες 23" και χαμηλότερη ανάρτηση κατά 2 - 2,5 εκατοστά, αποστάτες...
Autoblog.gr