Δες ένα επικό trailer του Gran Turismo 7

Σχετικά άρθρα

Λίγες ημέρες μετά την επιβεβαίωση από τον CEO και πρόεδρο της Sony Interactive Entertainment, Jim Ryan, ότι το Gran Turismo 7 θα είναι διαθέσιμο στα PlayStation 4 και PlayStation 5, η Sony έδωσε σήμερα ένα εντυπωσιακό trailer του νέου τίτλου, ανακοινώνοντας παράλληλα την ημερομηνία της διαθεσιμότητας του.

Πιο συγκεκριμένα, το Gran Turismo 7 θα βγει στην αγορά στις 4 Μαρτίου του 2022, με τον Ryan να έχει δηλώσει παλιότερα ότι η ανάπτυξη του παιχνιδιού καθυστέρησε εξαιτίας του κορωνοϊού.

Η έβδομη συνέχεια του τίτλου θα επιστρέφει στις “ρίζες” του, παρέχοντας εμπειρία αντίστοιχη με αυτή των πρώτων παιχνιδιών της σειράς, με τον Kazunori Yamauchi, δημιουργός των Gran Turismo, να έχει κάνει γνωστό ότι νέο παιχνίδι δεν θα δίνει έμφαση στα eSports και στην ανταγωνιστική online οδήγηση, αλλά θα εστιάζει στα πολλά αυτοκίνητα, έχοντας παρόμοια φιλοσοφία με τα Gran Turismo 1 και Gran Turismo 4.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Skoda Vision Gran Turismo concept

Το δικό της Vision GT πρωτότυπο παρουσίασε η Skoda που και σχεδιάστηκε αποκλειστικά για το Gran Turismo 7. Το πρωτότυπο αντλεί έμπνευση από το...

Επίσημο: Tesla Model 3 Performance με 517 άλογα

Η Tesla παρουσίασε σήμερα την γρήγορη έκδοση του ανανεωμένου Model 3, το Model 3 Performance. Είναι το ισχυρότερο Model 3 που έχει κατασκευάσει η...