Μια BMW M3 Touring κατέληξε στη πρέσα επειδή κατασκευάστηκε από κλεμμένα αυτοκίνητα

Σχετικά άρθρα

Η αστυνομία του West Midlands της Αγγλίας αναγκάστηκε να καταστρέψει μια πράσινη BMW M3 Touring επειδή όπως αποδείχτηκε, για την κατασκευή της χρησιμοποιήθηκαν μέρη από τουλάχιστον 4 αυτοκίνητα που είχαν κλαπεί.

Όλα ξεκίνησαν στις 15 Νοεμβρίου του 2020 όταν οι αρχές σταμάτησαν την M3 για τυπικό έλεγχο στο Dartmouth Middleway του Birmingham και εκεί διαπίστωσαν πως το αυτοκίνητο παρότι ήταν στέισον βάγκον, στην άδεια αναγραφόταν ως σεντάν.

Έτσι κατασχέθηκε και στη συνέχεια οι αστυνομικοί εντόπισαν πως διέθετε ανταλλακτικά από τέσσερα αυτοκίνητα που είχαν κλαπεί το διάστημα 2018-2020. Οι αστυνομικοί ήταν αναγκασμένοι να καταστρέψουν το αυτοκίνητο και αυτό και έγινε.

Όπως θα δεις στο video, το αυτοκίνητο διαλύθηκε στη πρέσα, με την αστυνομία να τονίζει στην ανακοίνωσή της πως δεν υπάρχουν στοιχεία που να υποδηλώνουν πως ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου συμμετείχε στις κλοπές των αυτοκινήτων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υποχώρησαν κατά 5,2% οι πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στην Ευρώπη τον Μάρτιο

Μειωμένες κατά 5,2% ήταν οι πωλήσεις νέων επιβατικών αυτοκινήτων στην ΕΕ τον Μάρτιο. Συγκεκριμένα πουλήθηκαν 1.031.875 νέα αυτοκίνητα έναντι 1.089.017 τον Μάρτιο του 2022,...

Γερμανία: Κόπηκαν οι επιδοτήσεις, μειώθηκαν οι πωλήσεις των ηλεκτρικών

Ο απότομος τερματισμός των κρατικών επιδοτήσεων είχε ως αποτέλεσμα οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων να μειωθούν κατά 14,1% στη Γερμανία το πρώτο τρίμηνο του έτους,...