Δοκιμές σε δημόσιους δρόμους της Γερμανίας το Hyundai Ioniq 6

Σχετικά άρθρα

Η Hyundai συνεχίζει τις δοκιμές σε δημόσιους δρόμους της Γερμανίας της έκδοσης παραγωγής του Ioniq 6, το οποίο έχει προγραμματίσει να βγει στην αγορά στα τέλη του 2022.

Σύμφωνα με την κορεατική εταιρία, το ηλεκτρικό σεντάν θα έχει παρόμοιες διαστάσεις με το Sonata και θα προσφέρεται σε εκδόσεις με έναν ή δύο ηλεκτροκινητήρες, που θα αντλούν ενέργεια από μια μπαταρία χωρητικότητας 73 kWh.

Η έκδοση με τον έναν ηλεκτροκινητήρα θα αποδίδει 218 άλογα και αυτή με τους δύο 313 άλογα, με την αυτονομία του μοντέλου να ξεπερνά τα 480 χιλιόμετρα ανά φόρτιση. Αυτήν την περίοδο η κορεάτικη εταιρία εξελίσσει το ηλεκτρικό της sedan, με το παραπάνω video να μας προσφέρει την καλύτερη ευκαιρία να κατανοήσουμε ελαφρώς το σχεδιασμό του μοντέλου.

Το Ioniq 6 θα είναι διαθέσιμο είτε με συμβατικούς εξωτερικούς καθρέφτες, είτε με κάμερες στη θέση τους, ενώ θα υπάρχει και ένα δίχρωμο εσωτερικό με “αιωρούμενη” κεντρική κονσόλα και διάτρητα δερμάτινα μπροστινά καθίσματα με πορτοκαλί αποχρώσεις.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση 132 Hyundai Tucson στην Ελλάδα

Η Hyundai ανακαλεί 132 Tucson παραγωγής από Μάιο 2021 ως και Μάιο 2023 που έχουν εισαχθεί στην Ελλάδα από τον Επίσημο Εισαγωγέα. Στα επηρεαζόμενα...

Ανανέωση για το Hyundai Ioniq 5 με μεγαλύτερη μπαταρία

Το Hyundai Ioniq 5 βρίσκεται στην αγορά τρία χρόνια και η κορεατική εταιρία παρουσίασε σήμερα την ανανεωμένη έκδοση του. Αυτή αποκτά νέα μάσκα, νέους...
Autoblog.gr