Τους τελευταίους μήνες υπήρχε η φημολογία για πιθανή επιστροφή του Sebastien Loeb στο WRC το επόμενο έτος με την M-Sport, και σήμερα ο “καπνός” έγινε “φωτιά”, καθώς ο 47χρονος Γάλλος έκανε δοκιμές του νέου Ford Puma Rally1. Αν ο Loeb τελικά τρέξει στο WRC το 2022 με την M-Sport, πιστεύεται ότι σε περίπτωση επικείμενης συμφωνίας θα είναι μόνο για μερικούς αγώνες.

Οι δοκιμές του Loeb με το νέο αγωνιστικό της M-Sport έγιναν σήμερα στους δρόμους της Ισπανίας, με απώτερο σκοπό να αγωνιστεί στο Rally Monte Carlo, τον Ιανουάριο του 2022. Ωστόσο, υπάρχει ένα βασικό πρόβλημα, που δεν είναι άλλο από την συμμετοχή του Γάλλου πολυπρωταθλητή στο Rally Dakar, το οποίο διεξάγεται στη Σαουδική Αραβία από 2 έως 14 Ιανουαρίου 2022, με τον Loeb να οδηγεί το πρωτότυπο BRX Hunter T1+ της Prodrive.

Μέχρι στιγμής, η M-Sport Ford έχει ανακοινώσει ότι ο Craig Breen -μαζί με τον συνοδηγό του, Paul Nagle- θα ηγηθεί της προσπάθειας της ομάδας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα rally (WRC) για το 2022 και το 2023. Το πλήρωμα από την Ιρλανδία θα συμμετάσχει με πλήρες πρόγραμμα στο WRC, στο τιμόνι του ολοκαίνουργιου Ford Puma Hybrid Rally1.