Το Tesla Cybertruck παραγωγής αποκτά καθρέπτες και υαλοκαθαριστήρες

Σχετικά άρθρα

Η Tesla πιάστηκε να δοκιμάζει ένα Cybertruck παραγωγής, με το μοντέλο να ξεχωρίζει από το πρωτότυπο, αφού διαθέτει πλαϊνούς καθρέπτες, υαλοκαθαριστήρες αλλά και νέες ζάντες.

Οι παραδόσεις του Cybertruck θα ξεκινήσουν στα τέλη του 2022 και θα έχει μήκος 5,9 μέτρων, πλάτος 2 μέτρων και ύψος 1,9 μέτρων και θα έχει μικρές βελτιώσεις στον σχεδιασμό του.

Η παραγωγή του Cybertruck θα γίνεται στο νέο εργοστάσιο της Tesla στο Όστιν του Τέξας με το αυτοκίνητο να διαθέτει σώμα κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα, με όλα τα πάνελ να έχουν πάχος 3 χιλιοστών, το οποίο θα είναι διαθέσιμο σε διάφορα χρώματα, αλλά αυτά δεν θα είναι μέσω βαφής του αμαξώματος.

Ο χάλυβας μπορεί να αλλάξει χρώμα σε διαφορετικές θερμοκρασίες, και ο Musk υποστηρίζει ότι αυτό ισχύει και για τον χάλυβα ψυχρής έλασης που χρησιμοποιεί το Cybertruck. Αυτό σημαίνει ότι οι πελάτες θα μπορούν να επιλέξουν από μια ποικιλία χρωμάτων, όπως γκρι και πορτοκαλί έως μπλε, το οποίο ο Musk λέει ότι είναι το αγαπημένο του.

Εκτός αυτού, ο Musk αναφέρει ότι αυτή δεν είναι η μόνη επιλογή που θα έχει ένας ιδιοκτήτης του ήδη εντυπωσιακού Cybertruck, καθώς θα μπορεί να το κάνει ακόμα πιο εντυπωσιακό οπτικά, κάνοντας τατουάζ με λέιζερ πάνω στο σώμα του pickup.

Η βασική έκδοση με τον ένα ηλεκτροκινητήρα έχει αυτονομία 400+ χλμ, κάνει τα 0-96 χλμ/ώρα σε 6,5 δευτερόλεπτα και θα έχει αρχική τιμή 39.900 δολάρια. Η έκδοση με δύο ηλεκτροκινητήρες προσφέρει αυτονομία 480+ χλμ ανά φόρτιση, κάνει τα 0-96 χλμ/ώρα σε 4,5 δευτερόλεπτα και κοστίζει 49.900 δολάρια.

H έκδοση με τους τρεις ισχυρούς ηλεκτροκινητήρες επιταχύνουν το pickup από στάση στα 96 χλμ/ώρα σε 2,9 δευτερόλεπτα, ολοκληρώνοντας το 400άρι σε 10,8 δευτερόλεπτα, η τελική ταχύτητα θα αγγίζει τα 210 χλμ/ώρα, με τη μπαταρία να προσφέρει αυτονομία 800+ χλμ ανά φόρτιση, και όλα αυτά σε τιμή που ξεκινά από τα 69.900 δολάρια.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ηλεκτρικά θα κοστίζουν λιγότερο από αυτά με κινητήρες εσωτ. καύσης το 2027, αλλά θα έχουν πολύ μεγαλύτερο κόστος επισκευής

Το κόστος κατασκευής των ηλεκτρικών αυτοκινήτων μειώνεται ταχύτερα από ό,τι αναμένει η Ford και σύμφωνα με την πρόβλεψη της Gartner, μιας αμερικανικής εταιρείας τεχνολογικής...

Η Renault δεν θα προσφέρει μόνο ηλεκτρικά αυτοκίνητα από το 2030

Στις αρχές του 2022 η Renault είχε ανακοινώσει πως έως το 2030 η εταιρία θα μεταμορφωθεί σε μια αμιγώς ηλεκτρική εταιρία για την αγορά...

Η κατήγορος του Christian Horner έκανε επίσημη καταγγελία στη FIA

Νέο κεφάλαιο στην υπόθεση Christian Horner, με την γυναίκα κατήγορο να έχει κάνει επίσημη καταγγελία για τη συμπεριφορά του στη FIA, ενώ ετοιμάζεται να...
Autoblog.gr