Την περασμένη εβδομάδα η Tesla ανακοίνωσε ότι στην πόλη του Austin της πολιτείας του Texas θα κατασκευάσει ένα νέο εργοστάσιο στις Η.Π.Α., το οποίο θα συναρμολογεί το πολυαναμενόμενο Cybertruck, το Tesla Semi και μέρος της παραγωγής του Model Y και του Model 3.

Η έναρξη της παραγωγής του Cybertruck έχει οριστεί για τα τέλη του 2021, με το πρωτότυπο του ηλεκτρικού pickup να βλέπει τα φώτα της δημοσιότητας τον περασμένο Νοέμβριο. Στην επεισοδιακή εκείνη παρουσίαση, ο Elon Musk είχε αναφέρει ότι δεν θα υπάρχει επιλογή χρωμάτων για το pickup, καθώς το σώμα αυτού είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα, με όλα τα πάνελ να έχουν πάχος 3 χιλιοστών.

Αντ’αυτού, ο CEO της αμερικάνικης εταιρίας ανέφερε πρόσφατα ότι οι πελάτες θα έχουν τη δυνατότητα να ντύσουν με αυτοκόλλητο βινυλίου, επιλέγοντας οποιοδήποτε χρώμα της αρεσκείας τους. Ωστόσο φαίνεται ότι η έκδοση παραγωγής θα είναι διαθέσιμη σε διάφορα χρώματα, αλλά αυτά δεν θα είναι μέσω βαφής του αμαξώματος.

Ο χάλυβας μπορεί να αλλάξει χρώμα σε διαφορετικές θερμοκρασίες, και ο Musk υποστηρίζει ότι αυτό ισχύει και για τον χάλυβα ψυχρής έλασης που χρησιμοποιεί το Cybertruck. Αυτό σημαίνει ότι οι πελάτες θα μπορούν να επιλέξουν από μια ποικιλία χρωμάτων, όπως γκρι και πορτοκαλί έως μπλε, το οποίο ο Musk λέει ότι είναι το αγαπημένο του.

Εκτός αυτού, ο Musk αναφέρει ότι αυτή δεν είναι η μόνη επιλογή που θα έχει ένας ιδιοκτήτης του ήδη εντυπωσιακού Cybertruck, καθώς θα μπορεί να το κάνει ακόμα πιο εντυπωσιακό οπτικά, κάνοντας τατουάζ με λέιζερ πάνω στο σώμα του pickup. Αυτό θα είναι η απόλυτη μορφή εξατομίκευσης και έκφρασης, που δεν υπάρχει σε κανένα άλλο αυτοκίνητο ή pickup.