Αυτό είναι το Land Rover Defender 130

Σχετικά άρθρα

Οι πρώτες φήμες για ένα μεγαλύτερο Defender εμφανίστηκαν αρχικά τον Ιούλιο του 2019, αλλά μόλις τον περασμένο Μάρτιο τα στελέχη της Land Rover επιβεβαίωσαν την πιο ευρύχωρη έκδοση του μοντέλου. Αυτή πιθανότατα θα φέρει το λογότυπο “130”, και θα τοποθετηθεί πάνω από την δίθυρη (90) και την τετράθυρη (110) έκδοση.

Πρόσφατα διέρρευσαν φωτογραφίες από το γραφείο πνευματικής ιδιοκτησίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης της μεγαλύτερης έκδοσης του βρετανικού off-roader, οι οποίες δεν ξαφνιάζουν, καθώς ο επιπλέον όγκος προστίθεται στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Το Defender 130 αναμένεται να διατηρήσει το μεταξόνιο του Defender 110, το οποίο ανέρχεται σε 3.022 χλστ., καθώς οι πίσω πόρτες φαίνεται να έχουν το ίδιο μήκος με αυτές του 110.

Ωστόσο, το μήκος του Defender 130 πιστεύεται ότι θα αγγίζει τα 5.105 χλστ., όταν στο Defender 110 είναι 5.018 χλστ. Το επιπλέον μήκος προστίθεται μετά τον πίσω άξονα, κάτι που λογικά θα κάνει την δεύτερη και τρίτη σειρά των καθισμάτων σημαντικά πιο ευρύχωρη, αυξάνοντας παράλληλα τον όγκο του χώρου αποσκευών, για μεγαλύτερη πρακτικότητα.

Σύμφωνα με τις μέχρι σήμερα πληροφορίες, το Defender 130 έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει πριν από το τέλος του 2022 και σύμφωνα με τον οικονομικό διευθυντή της εταιρίας, Adrian Mardell, θα γίνει διαθέσιμο -εκτός της Ευρώπης- στη Βόρεια Αμερική, την Κίνα και επίσης τη Μέση Ανατολή.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η JLR προσλαμβάνει 250 ηλεκτρολόγους μηχανικούς

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Jaguar Land Rover (JLR) έκανε γνωστό πως επιβραδύνει την μετάβασή της στην ηλεκτροκίνηση, προσφέροντας περισσότερα plug-in υβριδικά. Ωστόσο, σήμερα, η βρετανική...

Στην Αγγλία το εργοστάσιο μπαταριών της Tata, το μεγαλύτερο της Ευρώπης

Ο όμιλος Tata ανακοίνωσε σήμερα ότι ξεκινά άμεσα την κατασκευή του μεγαλύτερου εργοστασίου μπαταριών ηλεκτρικών οχημάτων της Ευρώπης. Αυτό θα βρίσκεται στο Gravity Smart Campus...