Η RC έκδοση του Toyota GR 86 στην Ιαπωνία έχει σιδερένιες ζάντες

Σχετικά άρθρα

Η Toyota κυκλοφόρησε τη βασική, RC έκδοση του GR 86 στην Ιαπωνία, ειδικά για εκείνους που έχουν κατά νου με το που πάρουν το αυτοκίνητο στα χέρια τους να το βελτιώσουν και να αφαιρέσουν διάφορα εργοστασιακά ανταλλακτικά όπως οι ζάντες και η εξάτμιση.

Η έκδοση ονομάζεται RC και διαθέτει ατσάλινες ζάντες 16″ με ελαστικά διαστάσεων 205/55, δεν έχει απολήξεις εξατμίσεων, δεν έχει μοκέτα στο πορτμπαγκάζ, και οι διαφορές σε σχέση με τις πλουσιότερες εκδόσεις ολοκληρώνονται με την απουσία του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας και της οθόνης αφής 8″, ενώ υπάρχουν μόλις 2 ηχεία, με τον επιλογέα ταχυτήτων και την λαβή του χειρόφρενου να είναι κατασκευασμένα από ουρεθάνη.

Διαθέτει Bi-LED προβολείς, μαύρα γυαλιστερά καλύμματα καθρεπτών και αυτόματο διζωνικό κλιματισμό. Η τιμή του ξεκινά από τα 2.799.000 γιεν (21.240 ευρώ), με την αμέσως επόμενη, πλουσιότερη έκδοση, την SZ, να ξεκινά από τα 3.036.000 γιεν (23.040 ευρώ).

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δύο νέα ηλεκτρικά παρουσίασε η Toyota στη Κίνα

Στην έκθεση του Πεκίνου η Toyota παρουσίασε τα bZ3C και bZ3X, δύο νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά της Κίνας. Αποτελούν τις...