Η Tesla ανακαλεί 11.704 αυτοκίνητα της

Σχετικά άρθρα

Η Tesla ανακοίνωσε πως ανακαλεί σχεδόν 11.704 Model S, Model X, Model 3 και Model Y στις ΗΠΑ, έπειτα από ένα σφάλμα που διαπιστώθηκε στο λογισμικό FSD, το οποίο μπορεί να προκαλέσει λανθασμένη προειδοποίηση για εμπρόσθια σύγκρουση ή ξαφνική ενεργοποίηση του αυτόματου συστήματος φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης.

Η ανάκληση έρχεται μετά από μία over-the-air αναβάθμιση στο λογισμικό Full-Self-Driving (10.3) που πραγματοποιήθηκε στις 23 Οκτωβρίου στα προς ανάκληση αυτοκίνητα.

Την αμέσως επόμενη ημέρα η Tesla ξεκίνησε να λαμβάνει αναφορές από τους πελάτες για εσφαλμένες προειδοποιήσεις για εμπρόσθια σύγκρουση, αλλά και περιστατικά ενεργοποίησης του αυτόματου συστήματος για έκτακτο φρενάρισμα.

Η Tesla αναφέρει πως οι ιδιοκτήτες των προς ανάκληση αυτοκινήτων δεν χρειάζεται να κάνουν το παραμικρό, μιας και το νέο λογισμικό (10.3.1) έχει ήδη εγκατασταθεί στα οχήματά τους μέσω over-the-air αναβάθμισης.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Tesla απολύει πάνω από το 10% των εργαζομένων της σε όλο τον κόσμο

Η Tesla θα απολύσει πάνω από το 10% του εργατικού δυναμικού της παγκοσμίως, σύμφωνα με εσωτερικό υπόμνημα της εταιρείας, καθώς προσπαθεί να αντιμετωπίσει τη...

Νέα bucket καθίσματα για το Tesla Model S Plaid

Η Tesla πρόσθεσε νέα bucket μπροστινά καθίσματα στο Model S Plaid, με τα αυτοκίνητα που κατασκευάζονται από τις αρχές του μήνα να εξοπλίζονται με...