Δες το Ford Mustang Mach 1 να γυρίζει στο Nurburgring σε κάτω από 8 λεπτά

Σχετικά άρθρα

Ένα Ford Mustang Mach 1 πήγε στην πίστα του Nurburgring Nordschleife για έναν γρήγορο γύρο, με τον Γερμανό οδηγό αγώνων Christian Gebhardt να βρίσκεται πίσω από το τιμόνι του αμερικάνικου μοντέλου. Ο Gebhardt κατάφερε να ολοκληρώσει έναν γύρο σε 7 λεπτά και 58,29 δευτ., με το αυτοκίνητο να φορά Michelin Pilot Sport 4S.

Διάβασε ακόμα

H τιμή της Mustang Mach 1 στην Ελλάδα

Η ευρωπαϊκή Mustang Mach 1 βασίζεται στη Mustang GT και αντικατέστησε την Mustang Bullitt. Κάτω από το καπό υπάρχει ο 5,0-λίτρος V8 κινητήρας, απόδοσης 460 ίππων στις 7.000 σ.α.λ. και 529 Nm ροπή στις 4.600 σ.α.λ., ήτοι μια μείωση 20 ίππων και 41 Nm ροπής σε σχέση με το αμερικάνικο μοντέλο, εξαιτίας των αυστηρότερων κανονισμών ρύπων που ισχύουν στην Ευρώπη.

Ο κινητήρας της Mach 1 φέρει στοιχεία από την Shelby GT350, όπως η πολλαπλή εισαγωγής, ο αντάπτορας του φίλτρου λαδιού και το ψυγείο λαδιού κινητήρα, αυξάνοντας την ικανότητα ψύξης του λαδιού του κινητήρα κατά 50%. Η κίνηση μεταφέρεται στον πίσω άξονα μέσω ενός 6-τάχυτου χειροκίνητου κιβωτίου ταχυτήτων της Tremec, το οποίο διαθέτει λειτουργία rev-matching.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...