H Hyundai teasάρει το Seven Concept, ένα μεγάλο ηλεκτρικό SUV

Σχετικά άρθρα

Η Hyundai ανακοίνωσε ότι στην επερχόμενη έκθεση του Los Angeles, που ανοίγει τις πύλες της στις 17 Νοεμβρίου, θα παρουσιάσει το Seven Concept. Αυτό θα αποτελεί μια προεπισκόπηση των σχεδιαστικών και τεχνολογικών καινοτομιών του επερχόμενου ηλεκτρικού SUV της κορεάτικης εταιρίας, το οποίο θα είναι κάτω από την “ομπρέλα” της Ioniq.

Παράλληλα, η Hyundai έδωσε μερικές teasers φωτογραφίες του πρωτοτύπου που δεν μας αποκαλύπτουν πολλά. Ωστόσο, μας δίνουν μια πρώτη ματιά του εμπρός άκρου, που φέρει πολλά LED φωτιστικά στοιχεία (Parametric Pixels), ομαδοποιημένα σε μέρη. Επιπλέον, από τις φωτογραφίες του εσωτερικού, βλέπουμε ένα κομψό κάθισμα.

Σύμφωνα με τις μέχρι σήμερα πληροφορίες, το μεγάλο ηλεκτρικό SUV θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2024 και θα έχει επταθέσια διάταξη. Το μοντέλο θα ονομαστεί Ioniq 7, θα βασίζεται στην E-GMP πλατφόρμα, θα έχει παρόμοιες διαστάσεις με αυτές του Palisade και κίνηση θα παίρνει από δύο ηλεκτροκινητήρες απόδοσης 313 ίππων που θα τροφοδοτούνται από μια μπαταρία 100 kWh που θα χαρίζει 480+ χλμ αυτονομίας ανά φόρτιση.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα