Αυτό είναι το εσωτερικό του Radford Lotus Type 62-2

Σχετικά άρθρα

Τον περασμένο Αύγουστο, η Radford παρουσίασε το Lotus Type 62-2 Coachbuilt, δίνοντας τις πρώτες φωτογραφίες του διθέσιου σπορ μοντέλου της, που αποτελεί αναβίωση του παλιού. Ωστόσο, η βρετανική εταιρία δεν είχε δώσει φωτογραφίες του εσωτερικού, κάτι που έγινε σήμερα.

Τα αποκαλυπτήρια έγιναν στο νέο υπερσύγχρονο κέντρο παραγωγής και τεχνολογίας της εταιρίας, έκτασης 3.252 τ.μ., που βρίσκεται στην περιοχή Bremont στο Henley-on-Thames της Αγγλίας. Εκπληρώνοντας την υπόσχεση ότι κάθε Radford θα κατασκευαστεί σύμφωνα με τις προσωπικές προτιμήσεις και απαιτήσεις των πελατών της εταιρίας, η Radford έχει συνεργαστεί με την Bremont, για την ενσωμάτωση εξαιρετικών αναλογικών καντράν στο ταμπλό.

Η τελευταία είναι μια παγκοσμίου φήμης βρετανική εταιρία μηχανικής ωρολογοποιίας. Το πλήρως προσαρμοσμένο εσωτερικό αποτίει φόρο τιμής στην φιλοσοφία της Lotus και διαθέτει σκουρόχρωμα παράθυρα, ενώ υπάρχουν carbon στοιχεία σε όλο το εσωτερικό, συμπεριλαμβανομένων των εμπρός κολόνων, στην επένδυση της οροφής και του δαπέδου. Το κεντρικό στοιχείο της καμπίνας, όμως, είναι ένα ζευγάρι των όμορφων αναλογικών προϊόντων της Bremont, ένα ρολόι και ένα χρονόμετρο.

Μηχανικά, το Radford Lotus Type 62-2 διαθέτει έναν 3,5-λίτρων V6 turbo κινητήρα, ο οποίος είναι τοποθετημένος στο κέντρο και αποδίδει στην έκδοση JPS 600 άλογα, καθώς στην έκδοση “Classic” αποδίδει 430 άλογα, και στην έκδοση “Gold Leaf” 500 άλογα.

Ο κινητήρας συνδυάζεται είτε με ένα 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, είτε με ένα 7-τάχυτο αυτόματο διπλού συμπλέκτη, με τις εκδόσεις Gold Leaf και JPS να χρησιμοποιούν μονάχα το αυτόματο κιβώτιο, ενώ φέρουν και ηλεκτρικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης. Οι εκδόσεις Classic και Golf Leaf διαθέτουν τετραπίστονα φρένα της AP Racing, με την κορυφαία JPS να διαθέτει carbon-κεραμικά φρένα.

Το μοντέλο σχεδιαστικά αντλεί έμπνευση από την Lotus Type 62 του 1969 και ζυγίζει μόλις 1.000 κιλά. Φορά ζάντες 17″ μπροστά και 18″ πίσω (18″ και 19″ η έκδοση Gold Leaf). Η παραγωγή του θα είναι περιορισμένη, αφού μόλις 62 τέτοια θα κατασκευαστούν, με την παραγωγή του να ξεκινά φέτος, έτσι ώστε οι παραδόσεις να ξεκινήσουν από τις αρχές του 2022.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...