F1: Η πίστα της Βαρκελώνης θα φιλοξενεί το Ισπανικό GP μέχρι το 2026

Σχετικά άρθρα

Η Formula 1 μόλις ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου της με το Circuit de Barcelona-Catalunya, κάτι που κρατά το Ισπανικό Grand Prix στην πίστα του Montmelo στη Βαρκελώνη τουλάχιστον μέχρι το 2026.

Ως μέρος της συμφωνίας, θα γίνουν -πριν από τον αγώνα του 2022- βελτιώσεις στην πίστα και τις εγκαταστάσεις, οι οποίες χρησιμοποιήθηκαν για πρώτη φορά από τη Formula 1 το 1991, πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1992 στη Βαρκελώνη. Μέρος αυτών των αναβαθμίσεων θα συμβάλουν στα φιλόδοξα σχέδια βιωσιμότητας της πίστας.

Μιλώντας για την ανανέωση συμβολαίου με την πίστα, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της F1, Stefano Domenicali δήλωσε:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συμφωνία με την Circuit de Barcelona-Catalunya. Θέλω να ευχαριστήσω τον διοργανωτή και τις αρχές για τον ενθουσιασμό και τη δέσμευσή τους να διατηρήσουν τη Formula 1 στη Βαρκελώνη, με βελτιώσεις που θα γίνουν στην πίστα και τις εγκαταστάσεις, έτσι ώστε να συνεχίσουμε τη μακρά κοινή μας ιστορία.

Οι ομάδες και οι οδηγοί πάντα ανυπομονούν να αγωνιστούν στην πίστα και να επισκεφθούν τη Βαρκελώνη και οι Ισπανοί οπαδοί θα συνεχίσουν να βλέπουν από κοντά τους εθνικούς τους ήρωες, Fernando Alonso και Carlos Sainz.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τραυματίστηκε ελαφρά ο Lando Norris

Ο Lando Norris γιόρτασε την Ημέρα του Βασιλιά στην Ολλανδία, που γιορτάζεται στις 27 Απριλίου, αλλά η μέρα για τον πιλότο της McLaren έκλεισε...