Gaming καρέκλες με carbon και alcantara με την υπογραφή της Lamborghini

Σχετικά άρθρα

H SecretLab, μια κορυφαία εταιρία κατασκευής καθισμάτων για video gamers, ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια του τελικού esports Lamborghini The Real Race, μια νέα σειρά καθισμάτων. Ο λόγος για την Secretlab for Automobili Lamborghini Collection, η οποία αποτελείται από δύο gaming καρέκλες, που σχεδιάστηκαν σε συνεργασία με την ιταλική εταιρία από την Sant’Agata.

Η πρώτη είναι η Secretlab for Automobili Lamborghini Edition, και βασίζεται στην Titan Evo 2022. Διαθέτει συνδυασμό υφάσματος Softweave Plus, σύστημα οσφυϊκής στήριξης, 4D υποβραχιόνια και μαξιλάρι κεφαλής με μαγνητική μνήμη, που σε συνδυασμό δημιουργούν μια άνετη και εργονομική θέση και εμπειρία παιχνιδιού.

Το λογότυπο της Lamborghini βρίσκεται στο προσκέφαλο σε πράσινο (Verde Shock) χρώμα, με το τελευταίο να συναντάται και στις ραφές, το οποίο κάνει αντίθεση με το γκρι χρώμα της καρέκλας. Η ιταλική σημαία βρίσκεται σε ανάγλυφη μορφή, στη βάση του καρέκλας.

Η δεύτερη καρέκλα είναι η Secretlab for Automobili Lamborghini Pinnacle Edition, και το πάνω μέρος της πλάτης της είναι από carbon, ενώ υπάρχουν Alcantara επενδύσεις.

Ο Ian Ang, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Secretlab, δήλωσε σχετικά:

Οι λεπτομέρειες που περιλαμβάνονται σε κάθε αυτοκίνητο της Lamborghini είναι εξαιρετικές και αυτό είναι κάτι που θέλουμε να πετύχουμε και στην Secretlab. Το να παντρέψουμε το κορυφαίο μας πλεονέκτημα στην τεχνολογία και την εργονομία με το DNA της Lamborghini, για να δημιουργήσουμε όχι μία, αλλά δύο καρέκλες για τους πιο πιστούς θαυμαστές της μάρκας, ήταν ένα όνειρο.

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές οι τιμές των δύο gaming καρεκλών, όπως ούτε η διαθεσιμότητα τους, καθώς οι καρέκλες βρίσκονται επί του παρόντος σε πρώιμο στάδιο εξέλιξης. Ωστόσο, αν ενδιαφέρεσαι για περισσότερες πληροφορίες, μπορείς να δηλώσεις ενδιαφέρον στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ο Max Verstappen έπαιζε iRacing μέχρι τις 4 το πρωί πριν το GP της Σαουδικής Αραβίας

Ο Max Verstappen αποκάλυψε τον μοναδικό του τρόπο να χαλαρώνει πριν από τους αγώνες και, όπως ήταν αναμενόμενο, περιλαμβάνει περισσότερους αγώνες, μέσω της ομάδας...

Αυτή η μπλε Lamborghini Countach LPI 800-4 πωλείται για 3,3 εκατ. δολάρια

Το καλοκαίρι του 2021 η Lamborghini γιόρτασε τα 50στα γενέθλια της Countach παρουσιάζοντας τη σύγχρονη εκδοχή του θρυλικού της supercar, με τις παραδόσεις της...
Autoblog.gr