Αυτό το Toyota Hilux πέμπτης γενιάς αγοράστηκε το 1993 από έναν Αμερικάνο και από τότε μέχρι σήμερα έχει διανύσει μόλις 150 χιλιόμετρα. Καταλαβαίνεις λοιπόν πως βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, με το όχημα να κρύβει κάτω από το καπό του τον 2,4-λίτρων ατμοσφαιρικό τετρακύλινδρο 22R-E κινητήρα απόδοσης 113 ίππων με 192 Nm ροπής.

Ο κινητήρας συνδυάζεται με 5-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων και σύστημα τετρακίνησης και το αυτοκίνητο είχε πουληθεί στον τωρινό ιδιοκτήτη τον περασμένο Σεπτέμβριο για 45.100 δολάρια.

Ο πρώτος ιδιοκτήτης του το αγόρασε από μια αντιπροσωπεία της Nissan στο Gorham του New Hampshire των ΗΠΑ και αφού το οδήγησε ως το σπίτι του, αποφάσισε να το “κλείσει” στην αποθήκη, εκεί όπου βρέθηκε μετά από 28 χρόνια.

Τα πάντα πάνω του είναι εργοστασιακά εκτός από την μπαταρία, το ρεζερβουάρ, την αντλία καυσίμου, τα φίλτρα λαδιού και τα ελαστικά, τα οποία αντικαταστάθηκαν προκειμένου το αυτοκίνητο να γίνει και πάλι λειτουργικό.

Η δημοπρασία του θα διεξαχθεί τον επόμενο μήνα στη πόλη Κίσιμε από τον οίκο Mecum Auctions. Πόσα χρήματα θεωρείς πως θα πουληθεί;